Spring naar bijdragen

Ik ben


Quinn

Aanbevolen berichten

Ik zou wat schrijven, maar het wil niet. Vet goeie info. Wat heb je nodig Q? Drie whisky en een zak chips. Maar daar maken we vanavond maar gewone cola van. Met die chips natuurlijk. Met dank aan de puberale stofwisseling. Nee, het wordt ook geen al doende komt er wel wat zinvols uit. Volgende poging beter.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Op 2-4-2021 om 21:24 zei Quinn:

Ik denk niet dat ik bijdraag aan een slechte sfeer hier. Ik denk ook niet dat ik anderen stimuleer om te gaan of te blijven drinken. Ik denk dat ik best steunend ben naar anderen, goede argumenten aandraag, motiveer en vet hilarisch ben op z'n tijd.

And then it hit me.

Waarom, o waarom, doe ik dat allemaal niet voor mezelf?

Waarom mezelf blijven straffen met drank? Ik kan niet alles in één keer schrappen, de rugzak leegkieperen is niet zo gemakkelijk. Maar dat niet drinken, dat moet toch lukken? Want, ik heb er niks aan. Het lost niets op. Het veroorzaakt ook niet echt nieuwe problemen, maar het lost ook niks op. Niks. Niks. Niks. 

En toen dacht ik; knoop, hak.

Klaar. Genoeg is genoeg. @basta

En verder ben ik van mening dat het daarmee afgelopen moet zijn.

Ik zet hem hier weer even. Niet om je een naar gevoel te geven, maar om de basis weer even te raken. 
 

Als je het naar vindt dan haal ik het weer weg. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je zei iets over dat je instructies meekreeg van je partner en dat dit weerzin bij je opriep, de behoefte om je eigen gang te gaan.

Een waarschuwing vooraf zou bij mij sterke gevoelens van afhankelijkheid van die ander kunnen oproepen (die normaal gesproken verstopt blijven, sluimeren, ik was volwassen).   Met als tegenreactie allerlei gedrag waarmee ik me voor even onafhankelijk waan, maar wat het gevolg heeft dat de relatie onder druk komt te staan, er is dreiging, en hoppa, weer dat afhankelijke rotgevoel.  En nu is het de overaanpassing, de beloftes en goede voornemens die het afhankelijke gevoel moeten afdekken. Het kan even duren voordat ik door krijg hoe dat gaat knellen en weer plannen ga maken om uit te breken. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...