Spring naar bijdragen

Ik ben


Quinn

Aanbevolen berichten

:rose:Quinn:rose: 

Mooi wat Etty zegt.

Zijn er mensen tegen wie je uitspreekt wat de demonen in je hoofd zoal zeggen? Niet abstract of samengevat maar heel letterlijk? Of helpt dat je niet, geeft dat niet een beetje ruimte?

Ik wens je toe dat je tussen de puinhopen door ook de zon en de vrije lucht kunt zien.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Quinn, Ik lees je, wat een vreselijke jeugd met een beest van een vader. Toen kon je niet ontsnappen, nu wel. Veranderen wat gebeurt is is niet mogelijk. Vergeten ook niet, alleen erkennen dat het zo is. Ook je moeder treft blaam, die had voor je moeten opkomen. Een kind mag niet zo alleen staan. Probeer te focussen op het nu. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt voor jullie reacties. Op het moment ben ik nog erg kwaad over gisteren, ik probeer onder woorden te krijgen waarom, dus daar kom ik nog wel op terug. Met wat rust en kalmte. En misschien wel wijsheid.

@Yana bij mijn vriend kan ik het meeste kwijt, omdat hij een soort laconieke rust heeft en goed kan luisteren. Maar voor de meesten is het gewoon te veel en te heftig en dat snap ik ook wel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo, de migraine is eerst weer afgetaaid. Duurde lang dit keer. Inmiddels is D met de kinderen naar haar ouders, vanwege Pasen, dus ik zit nu alleen rond te kijken. En op te eten wat er nog in huis is, want dat is ook drie dagen geleden. 

Boos, ja, daar was ik, heel erg boos. Ik wil het hier niet weer citeren, omdat ik niet wil blijven hangen in een vwrvelend gesprek van dagen terug. Water under the bridge. 

Maar het boos was niet nieuw, het kwam gewoon weer omhoog.

Boos omdat er werd getwijfeld of het echt wel zo erg en verkeerd was. Of ik niet wat overdreef of gekleurd herinner. Het heeft me zoveel tijd gekost om te begrijpen dat het niet mijn schuld was. Dat ik niet gedoemd ben om dezelfde fouten te maken ook. Dat ik er mag zijn en mijn verhaal niet hoef te verbergen. En dat lukt me nog steeds niet altijd. 

Dus daarom. Boos. 

Maar geen drank.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wow, is dát wat er hier geïnsinueerd werd? Godgloeiende... ik kan me levendig voorstellen dat dat je pislink maakte. 

Het was niet jouw schuld en je mag er zijn en je hoeft je verhaal zeker niet te verbergen. Natúúrlijk geloof ik je.

:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...