Spring naar bijdragen

Ik ben


Quinn

Aanbevolen berichten

3 uur geleden zei Quinn:

Ik zat eens na te denken, naar aanleiding van de dagdraad, over spullen en consumptie en massaproductie en dat soort.

Alles is symboliek.

Ik las de dagdraad niet, ik lees jou wel. Jij bepaalt wat je waardevol vindt. jij en niemand anders, een ander gaat daar niet over. 

En sterkte met de medicatie, nogmaals, ik wil je gewoon even sterkte wensen 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Quinn:

Kleren. Sowieso, iets dat goed past en ook echt voor mij bedoeld is. Kwaliteit. Iets dat lekker ruikt. Schoon. Heel. 

Alles is symboliek.

Dit zinnetje pik ik er even uit omdat hij me extra opvalt. Misschien bedoel jij iets heel anders, maar het zegt mij iets over eigenwaarde. Dat je het jezelf gunt om mooie kwaliteitskleding te kopen. 
Ik heb een vriendin die eigenlijk altijd dure spullen koopt, kwalitatief goede spullen. Voor haar is dat normaal. Zij verdient veel meer dan ik,  maar daar gaat het niet over. Zij gunt zichzelf het beste. Zij kent ook de goede merken, vaak heb ik daar nog nooit van gehoord.
Ik heb niet geleerd dat ik het óók mag. Ik probeer nu een beetje bij haar de kunst af te kijken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En ik heb nogal eens dat ik de allergoedkoopste van iets koop en al gauw daarna nog eentje van een  betere kwaliteit moet kopen omdat die eerste al snel stuk ging. Dan was ik dus goedkoper uit geweest als ik meteen een goede had gekocht.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha ja gereedschap :) 

Mn oudste dochter koopt ook graag het beste. Die heeft natuurlijk vrijwel geen inkomen dus die spaart heel lang, koopt eerst 10 keer niks en dan de 11e keer iets heel goeds en doet er lang mee. Tis een manier van leven. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Jannigje ja, dat klopt. Vroeger liep kleine quinnie in ouwe afgedankte zooi van anderen, omdat ie veel te snel groeide en toch alles sloopte. En ik maakte alles graag smerig, want dat hield pa enigszins op afstand. Die muur heb ik niet meer nodig. Ik mag er nu uitzien zoals ik wil, daar lok ik helemaal niets mee uit. Ik mag er geld aan uitgeven als ik dat wil. En ik mag mezelf iets moois gunnen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Jannigje, jouw opmerking houdt me bezig. Ik vind mezelf niet zo heel bijzonder, lees : eigenlijk helemaal niks, maar als ik wat voor mezelf koop dan toch vaak van een zekere kwaliteit. Niet zozeer omdat ik vind dat ik dat waard ben, maar eigenlijk meer om het lelijke te camoufleren... Iets met een aap en een gouden ring. En dan toch hopen dat anderen alleen die gouden ring zien, ofzo.

bewerkt door Moeps
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vond dit net, toen ik een willekeurig boek open sloeg. De moeite waard om te delen.

Deze mensen zijn zo verrekte trots oo hun haat! Haat is gemakkelijk en bovendien lui. Liefde vraagt juist om inspanning, liefde vraagt om een prijs van elk van ons. Liefde kost iets; dat is haar waarde.

bewerkt door Quinn
Tiepvaud
Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Quinn:

Ik weet het, die zijn ook hopeloos. En ik snap ook wel dat het onzekerheid is, maar ik word best kriegel van dat constante gevraag. Ik ben echt geen tikkende tijdbom. 

(en dat is vier keer ik in één bericht, blegh)

Dus... ik ben natuurlijk wel degelijk een tikkende tijdbom, laat ik dat nou niet vergeten. Het is logisch en normaal dat ze zich zorgen om me maakt. Gast, je bent depressief geboren, hangt tegen een volgende psychotische episode aan en laten we het nog eens hebben over suïcidale gedachten en daadwerkelijke pogingen. Ja? Ben je er weer? Focus. Houd dat roer recht. Laat de mensen die je lief zijn binnen en laat ze goed rondkijken. Ze willen alleen maar helpen en beschermen. alleen maar...

Dus, niet zeiken, niet weglachen, niet in jezelf opsluiten, pillen slikken, bord leegeten en drank laten staan. 

Kam je haren, was je handen, dat soort dingen. Fake it till you made it, just for another day.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...