Spring naar bijdragen

Terug van weggeweest


Sita2

Aanbevolen berichten

Sita? Ben je daar,,,, ergens? Ik wens je heel veel sterkte lieve Sita!!! :heart:

Geef ajb niet op! Ook al wil je dat ergens, op een bepaald niveau omdat het te moeilijk, te verdrietig en te zwaar voelt. Maar het helpt je niet, het helpt mij ook niet, dus ploeter ik ook verder in de hoop op....

Toch ergens: hoop, al is het misschien een klein sprankje. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor ik hier kwam gaf ik het vaak op, ik ben zo dikwijls gestopt zonder echt te stoppen, en ik voel nu echt het verschil, nu is het de eerste keer dat ik echt wil stoppen, dat ik echt niet meer wil drinken, dat gevoel had ik nog nooit tot nu, en als ik nadenk weet ik begon zelf niet eens hoelang ik verslaafd ben, hoelang ik al niet meer zonder kan, hoelang al stiekem drink...... Wat ik wel weet is dat je een knop moet omdraaien en willen stoppen, anders lukt het niet, en minderen, da's voor mij ook niet weggelegd, dat heb ik geprobeerd, dan mag je maar één glas, maar wil meer, elke keer weer opnieuw dat gevecht, dan wil ik liever niet meer, dan moet het niet meer. Nu nog gezonde alternatieven verzinnen. 

Een fijne avond 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Lieve mensen die me lezen. Ik ben aan het opkrabbelen. De eerste 10 dagen van mijn droge jaar achter de rug. In 2018 drink ik niet, neem ik Refusal, blijf ik mijn EMDR doen en ga ik ook naar een psychiater (m.n. voor de Refusal). Dit forum of de teneur die het regelmatig heeft, is voor mij niet helpend. Al langer niet. Bij AA vind ik wat ik nodig heb.

Neemt zeker niet weg dat ik aan een aantal mensen wel veel steun heb gehad, dat ik van mensen heb geleerd en ook begaan met ze ben en die mensen ook ga missen. Dank jullie wel en het gaat jullie allemaal goed! Misschien meld ik me af en toe nog eens, misschien niet maat ik vond het wel zo netjes om heel even te laten horen hoe het met me gaat. 

Sita

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...