Spring naar bijdragen

Smart


smart

Aanbevolen berichten

Oh dat klopt Quinn! Dat afvlakken van de griep. Goed geschoten zeg... ik voel me al een week

lang een soort van zak aardappelen, daar zit ook geen verstand in. Pff. En traag zeg.....

R stopt me virtueel elke dag onder mijn dekentje, dat is wel lief. We bellen veel en als ik beter ben komt ie hier.

Maar eerst moet ik dan wel van mijn aardappelhoofd af zijn. Weinig lol aan mezelf nu, maar ik denk dat dat wel weer gaat komen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben er, maar er is nog weinig energie. R noemt ons al: twee gedeukte vogeltjes :( wat ik wel een lollige beeldspraak vind.
Het is erg fijn om dagelijks veel contact met hem te hebben; ben benieuwd naar de eerste telefoonrekening :lol: en nog een paar dagen en dan komt hij hier!

Ik vind het erg vervelend dat de griep me zo heeft onderuitgehaald; het tastte mijn stemming aan: wat is het toch belangrijk voor een mens dat ie kan functioneren! Het hele idee dat ik straks mag werken is al een oppepper... gewoon weer mee te gaan doen! Wat is het toch kwetsbaar al met al... De yoga ging goed woensdag en gister had ik de laatste emdr sessie. Ik pakte een zonnebankje, ook al als oppepper. En nu dus maar weer 'den borst vooruit' !!

Vervelend is dat ik daarstraks dacht een oppepper nodig te hebben in de vorm van wijn of een borrel. Zoals ik er vroeger de moeheid of stress mee verdreef. Dat is natuurlijk voor de gek houderij..... I know... En eigenlijk.... de gedachte aan drank komt weinig voorbij, ik mag niet klagen met hoe dat gaat. De dagen zonder gaan wonderwel voorbij...., ik slaap goed, maar nu zou ik me graag weer energiek willen voelen. Ik ga in 4 dagen 3x werken en verwacht dat ik dan mijn conditie weer wat terug zal hebben.
 

Sjonge, alleen dit stukje typen is al moeizaam.... laat de lente maar komen...:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, zoekende naar een oppepper, denkende over.... het is flauwekul natuurlijk, maar de gedachte was er wel! Beetje graving wellicht? Of toch gewoon het verlangen me beter te willen voelen; dat klinkt meer legitiem... Even toch maar wat anders zien te vinden om me beter te voelen.

Het was al fijn dat ik gisteren weer functioneerde op het werk! Goh... als ik toch terug denk aan een paar maanden geleden... en hoeveel spanning er was mbt werk. Dat was echt niet normaal meer. Niet te hanteren emoties. Het is echt veel makkelijker nu en ik weet zeker dat het te maken heeft (ook met wennen) met niet meer te drinken; het geknaag en schuldgevoel is weg. En gelukkig de griep nu ook! Nee Bas, op neerpeppers zitten we niet te wachten....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik was vrij Vasja, heerlijk met dit weer! (en jij, was je ook vrij?)
In plaats van een wandeling heb ik hier de tuin aangepakt. De zon was er maar eventjes, maar toch... ik geniet altijd van het tuinwerk, lekker fysiek bezig en met mooie resultaten (al is het nog vroeg in het jaar). Ik heb nog een lelijke hoest. Tegen beter weten in hoop ik dat die ook nog verdwijnt... (roker he... )

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 18-2-2017 om 12:20 zei smart:

Het is echt veel makkelijker nu en ik weet zeker dat het te maken heeft (ook met wennen) met niet meer te drinken; het geknaag en schuldgevoel is weg.

Hoi Smart! Ik vind bovenstaande erg treffend. Ik lees hier en daar dat het leven niet leuker wordt als je stopt met drinken maar wel hanteerbaarder. Maar ik vind het wel degelijk een stuk leuker zonder het geknaag van dat schuldgevoel en het op mezelf neerkijken! Bedankt voor het onder woorden brengen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Uche uche, ze hoest nog vervelend soms.

R is er sinds gisteren; het is een intensieve man vol verhalen. Ik vind het reuze gezellig, maar als ouwe vrijgezel is het ook wennen om weer iemand om je heen te hebben. Dat vraagt kortom om grenzen stellen, eigen ruimte houden en openheid. Erg boeiend, lief en leuk. Heb hem net kennis laten maken met VRIJ van Pauwels... van dat soort dingen dus. En veel kletsen ... enne verder zijn wij nog in de aftastende fase. Voorzichtig.

:)   Leuk dat je t vroeg. Niet drinken gaat gelukkig goed!

bewerkt door smart
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...