Spring naar bijdragen

Nieuw en momenteel last van afkickverschijnselen


Hsper

Aanbevolen berichten

Denk ik wel wat die heb ik ook gebruikt >< Nederlanders schelden voornamelijk met ziektes en geslachtsdelen :P wat ziekte betreft, de t ziekte word hier regelmatig gebruikt en ik zeg eerlijk, ik gebruik ook het k woord alleen niet op internet. Ik heb verschillende familie leden die aan k zijn overleden maarja, ik persoonlijk maak onderscheid tussen de ziektes en de scheldwoorden al zal ik nooit vloeken bij oudere mensen of kinderen maar onder vrienden regelmatig.

Scheldwoorden met geslachtdelen zie ik helemaal het probleem niet van in, als ik zeg "ik voel me rot" klinkt voor mij niet diep genoeg om te uitten hoe ik me echt voel dus als ik zeg "ik voel me echt k*ote" beschrijft dat beter hoe ik me voel, maarja, dit forum heeft een beetje andere regels als de meesten.

In het eten forum had ik getikt hoeveel kilo ik moest afvallen en dat mocht al niet, dus ik probeer rekening te houden met de regels al kan ik niet beloven dat het er af en toe uitfloept  :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik slaap prima, nergens last van, ja moeilijk opstaan maar dat heb ik altijd  :D 

Voorheen sliep ik echt zo tot de middag maar zet nu elke dag me wekker om 9uur ook al ben ik echt een nachtmens maar dan heb ik iig genoeg licht om me huis te schilderen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wel, het eerlijk hier zeggen was niet het eerste wat in me op kwam,,, hahaha

 

Me gedachte zei eerst, ja ik was op een verjaardag en kon de verleiding niet weerstaan blabla en hoe vaker ik aan die leugen dacht hoe sneller ik dacht van, nee, ik ben al de fout in gegaan en er dan ook nog over liegen, nee, niet mijn ding.

 

Heb een slippertje vandaag, naar aanleiding van elke dag "het kan wel weer een keer" te weerstaan was me dag vandaag zo... ROT (wilde wat anders zeggen maar dan krijg ik weer waarschuwingspunten) dat ik er helemaal klaar mee was, vandaag was het ..... it zuipen, roken, slecht eten en ftw. De laatste 2 dan niet al had ik daar ook echt trek in maar het eerste wel.

 

Tsja... ik ben helaas niet het grote voorbeeld wat ik had willen zijn, geen relatie, geen familie, geen hulp en het lukt me gelijk om van alles te kicken, ben er dichtbij maar helaas deze strijd gaat niet zonder slag of stoten maar geloof me nou, ik kom als winnaar aan het einde van het jaar!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jammer Hsper, waar ging het mis? Nu weer doorgaan he!

Voor mij ging het vandaag mis dat heel wat dingen tegen zaten, en eigenlijk al heel dit jaar maar tot nu toe 20 dagen kunnen weerstaan maar vandaag weer een aantal dingen die tegen zaten dat ik het weer helemaal zat was. 

Ben zeker de fout in gegaan maar zit nog thuis, normaal zou ik een liter whiskey drinken en erna naar een kroeg gaan, die periode heb ik inmiddels gehad mja. toch weer naar de fles gegrepen. Bijv.. ik zit op dit forum nu een maand, ben er altijd nuchter op geweest en nu ben ik aangeschoten terwijl ik dit tik, schaam ik me? Schaam me niet eens, maar dat is de alcohol die schaamte onderdrukt, ik sta morgenavond weer in de sportschool en 1x alcohol in de week is niet eens zo erg maar ik zelf baal er wel van.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Hsper,

 

Mooi dat je het binnen de perken hebt kunnen houden. Voordat ik hier kwam en de internetcursus deed, ben ik zo vreselijk vaak op mijn snufferd gegaan... ik werd er zo moe van.

Kijk hier morgen nog eens over heen. Goede nacht straks.

 

*naam aangepast :blush:

bewerkt door MijnGerrit
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het niet eerlijk wezen is je eigen grens verleggen

mooi dat je het hier meld.

want eerlijkheid wint het boven alles...speciaal naar jezelf toe

Vraagje...heeft de alcohol nog wat kunnen redden naar alles wat tegen zat?

Ben benieuwd hoe je het morgen vroeg ervaart..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...