Spring naar bijdragen

Probleem met hotmail/live/outlook.com e-mailadressen


administrator

Aanbevolen berichten

Beste forumdeelnemers,

 

Sinds enige tijd worden de e-mails die automatisch door het forum verzonden worden door Outlook.com geweigerd. Dit betekent dat meldingen van een nieuw privébericht, wanneer iemand je post leuk vindt, een reactie op een draad waarop je je geabonneerd hebt en dergelijke, niet aankomen bij hotmail-, live- en outlook.com-adressen. Deze krijgen we als onbestelbaar retour. Ook validatiemail voor nieuwe accounts of wanneer je je e-mailadres wijzigt in een hotmail-, live- of outlookadres, komen niet aan. E-mails die door de moderator zelf verstuurd worden, komen wel gewoon aan, deze worden niet geweigerd.

Een vervelend probleem dat door overmacht veroorzaakt wordt. We gaan hiermee aan de slag, dit is echter iets wat we niet van vandaag op morgen kunnen verhelpen, helaas. Je kunt hier wel zelf iets aan doen, als je een hotmail-, live- of outlookadres gebruikt, wijzig dit dan in een e-mailadres bij een andere provider. Dan zal alles weer als vanouds werken.

Heb je vragen hierover, stuur dan een privébericht of een e-mail aan Moderator@Tactus.nl. 

 

Met vriendelijke groet,

De administrator

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 weeks later...

Beste forummers,

 

Er kan weer gewoon gebruik worden gemaakt van hotmail-, live- en outlookadressen. Je zult nu dus ook op deze e-mailadressen gewoon weer meldingen ontvangen als je je geabonneerd hebt op een draad of als iemand je een privébericht stuurt. Een verandering is echter wel dat je niet meer op deze meldingen per e-mail kunt reageren, de antwoorden worden door het moderatorteam niet gelezen. Als je dus in contact wilt komen met de moderator, kan dit door een privébericht via het forum te versturen, of door zelf een e-mail te sturen naar Moderator@Tactus.nl.

 

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht iemand nog vragen hebben, dan lezen we dit graag.

 

Met vriendelijke groet,

De administrator

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...