Spring naar bijdragen

Graag jullie mening


administrator

Aanbevolen berichten

Beste forummers,

 

Zoals jullie vast wel gezien hebben, zit er tussen de emoticons die je aan een bericht kunt toevoegen een glas wijn en een glas bier. De emoticons worden standaard met het forum meegeleverd, de software voor het forum is immers niet alleen geschreven voor fora die gaan over alcoholproblematiek. In de maatschappij zijn dit normale en geaccepteerde emoticons, net zoals het schap met drank in de supermarkt, slijterijen en bruine kroegjes normale verschijnselen zijn.

 

Het verbergen van deze emoticons is mogelijk. Het is echter een ingreep die alle forumdeelnemers betreft, daarom willen we dit niet zomaar doen. Graag zouden we jullie mening hierover dan ook lezen, je kunt hieronder reageren. Vind je dat ze weg moeten? Waarom wel of waarom niet? Waar ligt voor jullie de grens?

 

Ik hoop op een levendig gesprek! Alvast bedankt voor jullie input.

 

Met vriendelijke groet,

De administrator

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als jullie als moderatoren plaatjes van (vermeende) kersenbonbons weghalen dan zullen jullie ook de plaatjes (emoticons) van een glas wijn en bier moeten weghalen. Zo blijft het forum, in elk geval optisch, alcoholvrij. 't Is toch een beetje vloeken in de kerk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...