Spring naar bijdragen

hoe staat het er voor?


lidia

Aanbevolen berichten

Goede morgen,

Ik ben zelf 2 jaar geleden gestopt met echt roken middels een e-smoker. Zolang je er nog echt bij blijft roken, blijft dat hoesten...als je een paar dagen geen gewone sigaretten rookt, gaat dat over. Zelf heb ik spijt dat ik het op deze manier gedaan heb, ben nu echt verslaafd aan dit ding...ondanks dat ik 6 met 0 Mg meng (dus maar 3 Mg nicotine). Het enige voordeel dat ik ervaar is dat ik niet stink.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nee, dat hoesten komt van de damp die ik binnen krijg. Ik denk dat de dosis te hoog is: 12 mg dacht ik. Dat kan veel lager. Of ik trek er te hard aan, hahaha!

Ik zit evengoed nog op 2 sigaretten per dag, één vóór het werk en eentje ná het werk. En soms dan die e-smoker. Nu dus nog die twee sigaretten laten...'s avonds rook ik al niet meer. Ook wij roken nooit in huis, altijd buiten in de tuin. En zelfs nu met die e-smoker. Begin mei moet ik naar de praktijkondersteuner ivm hoge bloeddruk.Zij gaat zeker vragen naar mijn rookgedrag. Ik hoop er voor die tijd vanaf te zijn, anders ga ik via haar eens kijken hoe ik er vanaf kan komen. eerlijk gezegd wil ik zelf liever geen medicijnen.

En inderdaad, die e-smoker kan ook een verslaving worden. Maar goed, misschien om de tijd te overbruggen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik kreeg een zere keel van zo'n ding, scherpe damp.. 12 mg had ik. Geen smaakjes. Vind ik net zo vies als thee met al die smaakjes.
Maar ik vond het maar geknoei met zo'n ding. En vies 'gelurk'.. na tien minuten verlangde ik
naar een écht sigaretje... wat ik dan uiteindelijk ook maar deed. Dus voor mij geen e-smoker meer. (een ook geen echte sigaretten)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

12 minuten geleden zei nancy:

Nou, ik denk ook dat die e-smoker bij mij niet een blijvend iets is, Kohtje,

ik hou ook niet van smaakjes en vind het ook te scherp. Maar goed, pillen of pleisters zie ik ook niet zitten. 

En sigaretten ook niet, :) 

Van roken afkomen is heel moeilijk, het is voor velen veel meer verwoven in de dagelijkse bezigheden, dan drinken. ( voor velen, niet voor iedereen) hoedje af dat jullie dit aangaan. Ik had. ( heb) rokerslongen. Binnen twee weken hoefde ik geen dagelijkse Ventolin meer te nemen omdat ik zo naar lucht hapte. Nu, negen jaar later, heb ik alleen gedurende perioden nog medicijnen, maar het gaat echt zoveel beter!

en geen stemmetje meer in de achtergrond, ‘waarom doe je jezelf dit aan’. :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hahaha ik vergeet gewoon om hier af en toe te kijken! Maar ben er nog, hoor! Ik zit nog steeds op twee sigaretten per dag, eentje voor het naar werk gaan en eentje voor erna. Dan kom ik op 6 tot 8 sigaretten per week. Niet veel, maar stoppen is toch anders. Af en toe de e-smoker, lees: 2 trekjes per dag. Tja...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Ja, ik heb een boek van haar gekregen om te lezen en een vervolgafspraak gemaakt. Toch fijn dat ze meedenkt. Veel tips kende ik al, van het ADB worden, veel komt toch op hetzelfde neer. Gewoon die eerste laten dus. Wordt vervolgd. Oh en boek had ik binnen een middag uit. Schrok toch wel van wat er allemaal in zo'n smerige sigaret zit, ook al wist ik het wel enigszins. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou,  ik ben er nog niet hoor, dit is pas het begin. Dag 3 bijna in de pocket. Maar ik ga het ook niet groter maken dan het is, ik doe het gewoon niet meer, weg met die stank. En verder niet teveel eraan denken en ' gewoon' verder gaan met leven. Tenminste.....dat is nu mijn plannetje, kijken of het lukt. 

Bor, nog eventjes dus. Kom op, we doen het...now is the time...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja dat is dan inderdaad moeilijk, Bor. Hoewel...ik heb hier nog gewoon anderhalf pakje liggen, dat is overgebleven. Manlief rookt hier nog en zoon gebruikt zo'n e-smoker. Ik geloof dat mijn man nu mijn e-smoker wil gaan gebruiken, om ook van de sigaretten af te blijven. Ik gebruik dat ding ook niet meer, het was het niet voor mij. 

Gek genoeg vond ik het wel fijn dat hier gewoon sigaretten liggen. Ik zou juist onrustig worden als het er niet lag, dat was met stoppen met drinken ook al zo. Ik krijg het dan Spaans benauwd omdát er niks is. 

Naja, dag voor dag ga ik weer verder...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...