Spring naar bijdragen

Aan alle forumdeelnemers


Gast Admin

Aanbevolen berichten

Beste forumdeelnemers,

Graag wil ik even stilstaan bij het doel van dit forum: het uitwisselen van ervaringen en het delen van uw situatie met anderen. Dit alles op postieve en ondersteunende manier. Wij willen alle deelnemers dan ook vragen dit doel goed voor ogen te houden bij deelname aan dit forum.

Hieronder voor de volledigheid de spelregels:
* blijf bij het onderwerp
* plaats geen privé informatie over anderen
* promoot geen alcohol of andere verslavende middelen
* plaats geen links naar illegale zaken
* plaats geen commerciële reclame
* val anderen niet persoonlijk aan, wees positief en ondersteunend
* gebruik geen schuttingtaal.

Het is tot nu toe slechts één maal voorgekomen dat iemand de toegang tot het forum is ontzegd. Dit is al enige tijd geleden. Mocht het gebeuren dat iemand herhaaldelijk over de schreef gaat of zich continue op het randje blijft bewegen, dan zullen wij niet aarzelen deze persoon te bannen. Maar we hopen dat het niet zover hoeft te komen en dat het forum voor een ieder een positieve ervaring kan zijn en blijven.

Overigens is het forum in de huidige vorm openbaar en staat het open voor een ieder mits hij of zij zich aan de spelregels houdt. We zullen op dit moment dan ook niet meewerken aan het opstarten van gesloten groepen. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn op dit vlak, zullen we daar vanzelfsprekend melding van maken.

Met vriendelijke groet,
de moderator

Link naar opmerking
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...