Spring naar bijdragen

Bij welke muziek hou jij het niet droog?


Jan40

Aanbevolen berichten

10 uur geleden zei bumperjim:

Ik snap je helemaal. 
Ik heb altijd al drummer willen worden. Ben pas op mn 40e begonnen, suf hè? Toen nota bene mn broer een elektronisch drumstel had gekocht. Toen dacht ik wat ben ik eigenlijk een dom rund zo'n ding had ik al 40 jaar moeten hebben! Dus ook zo'n ding gekocht. Dat blijft dan een paar maanden leuk maar het is wat het is. Toen zag ik ineens de batucada van een dorp verderop optreden. Ik wist helemaal niet wat het was en had die hele groep nog nooit gezien, maar dat moest ik ineens doen. Zo gezegd zo gedaan. En toen heb ik een echt drumstel gekocht en mn elektronisch aan de leider van de groep gegeven in ruil voor een jaar drumles want hij had conservatorium gedaan. Nou weet je alles van me.

Overigens heb ik geconcludeerd dat dit eigenlijk het enige is waar ik talent voor heb, na zovele hobbies te hebben geprobeerd. 

Ik snap jou ook helemaal , mooi verhaal !!! Dank je !!! En niet suf, let op, het kan suffer: 

Ik wilde drummer worden toen ik 12 jaar was en kreeg een blokfluit. Die sloeg ik stuk Mijn broer kreeg een drumstel toen hij 16 werd. . Hij werd beroepsdrummer. Ik ging zingen, gitaar spelen, weer zingen en in 1988 wist ik het zeker. Toch drummer. Maar ik had kleine kinderen en stevende af op mijn scheiding.... Toen mijn broer overleed erfde ik zijn djembe en drumstokjes. Paar jaar later kocht ik een e-drum en ging lessen bij broers beste vriend, zijn drumleraar. Nou weet je alles van mij, behalve dat ik naast drummen talent heb voor paarden. Is zelfde tempo takt en swing. 4 ledematen die allemaal wat anders doen   

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...