Spring naar bijdragen

THE VOICE OF HOLLAND


AlbertRemmo

Aanbevolen berichten

21 uur geleden zei karin123:

Het lijkt werkelijk of alle misstanden naar boven komen de laatste jaren.

Onderste steen boven. En ophangen aan de hoogste boom. Dat mag dan weer niet, gelukkig maar, kinderen, vrouwen, mannen, iedereen is kwetsbaar en manipuleerbaar. Het mag niet. Grenzen zijn grenzen en daar hoort respect voor te zijn. Ik vind het goed dat misstanden openbaar worden gemaakt. Slachtoffers worden anders daders en dat moet gewoon stoppen. Nu. Anno 2022 is het klaar met grensoverschrijdend gedrag. Niets verdoezelen en wegmoffelen. Open in de media. Het mag niet. En leer de jeugd het direct te melden, als die vieze oom, buurman, tante, vader, moeder, coach, voorbijganger, non, leraar, directeur, collega, klasgenoot, etc etc iets doet wat jij niet wil. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Grensoverschrijdend gedrag is van alle tijden.

Het gaat er denk ik om dat er niet weg gekeken wordt en dat het normaal is om elkaar aan te spreken maar ook in de gaten te houden in dit soort posities. En de jonge mensen wijzen op een persoon die kan dienen als vertrouwenspersoon.

Er zijn mensen die het serieus leuk vinden om jong talent op weg te helpen en in de spotlight te zetten, zonder direct persoonlijk gewin. Daarnaast zijn er genoeg die het voor de macht doen, die leuke jonge mensen aantrekt. 

In de spotlight willen staan is tenslotte ook van alle tijden.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Artemis:

En leer de jeugd het direct te melden, als die vieze oom, buurman, tante, vader, moeder, coach, voorbijganger, non, leraar, directeur, collega, klasgenoot, etc etc iets doet wat jij niet wil. 

Dat is inderdaad goed. Wat is de consequentie? Veel jongeren zullen dit denk ik niet melden als hun kans op de spotlight/meedoen aan de wedstrijd/opleiding/promotie  etc daarmee ook verdwijnt. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een kennis van mij die zangeres is in een band heeft eens een keer meegedaan. Na de eerste ronde heeft ze zelf afgezegd, vanwege de wurgcontracten. Je hebt weinig zeggenschap als je deelneemt.

Zelf was ze er wel nuchter onder (ook geen 16 meer) maar mensen in haar omgeving deden er vrij hysterisch over dat ze op tv was. Dan beteken je echt wat, blijkbaar. En dat ze zelf besloot niet door te gaan naar de volgende ronde, vonden ze moeilijk te geloven.

bewerkt door Lonster
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Allemaal heel sneu voor de slachtoffers maar ik kan hier toch wel van smullen dat het hele enge televisiekliekje op de bek gaat. De man van Linda, de Linda met haar tips in haar blad en het goede voorbeeld. Dan Marco, de ideale schoonzoon die zo weinig sexapeal heeft dat ik mij niet kan voorstellen dat hij ooit een vrouw in bed krijgt zonder er iets tegenover te stellen. Ali B. de knuffelmarokaan die blijkbaar iets teveel knuffelt. Het is heerlijk vermaak op zo'n grijze zondag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

tja Hadoque, ik durf de link hier niet neer te zetten
ik had er nog nooit van gehoord, kreeg m doorgestuurd tussen
een stel "grappige" appjes. het is een roddelsite die utopia heet
niveau nul, nu ik het echt lees, maar sluit wel aan bij wat dingen
die al toegegeven zijn. we zullen zien als de rook is opgetrokken
wat er voor resten/bouwval overblijft.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

14 uur geleden zei Oskar:

Op de middelbare school een bandje beginnen. Muziek maken die je zelf mooi vindt. En dan maar zien wat daar van komt. Zo hoor ik het graag.  
     Ik vind The Voice eigenlijk iets heel ergs. Zielloze muziek. Maar nu zit ik midden in de kerk te vloeken. Sorry dames. Ksst ezel, ga weg hier. Met je stomme Bach altijd.

Bach is mooi, zelf muziek maken is mooi, bandjes met vrienden zijn de top. Samen muziek maken is het mooiste dat er is, naast paardrijden. Ik vloek met je mee hoor, ik kijk nooit naar de Voice en Voice Kids al helemaal niet. Ik wilde alleen wat zeggen over grensoverschrijdend gedrag. Ook in de turnhal, het mag niet, nooit. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ALS DE ROOK OM JE HOOFD IS VERDWENEN...... 
Toen ik hier jaren geleden nog maar heel kort postte heb ik een keer de dagdraad geopend met bovenstaand citaat als ondertiteling.
Dat werd me niet in dank afgenomen. 
Toen ik de draad van de dag daarvoor even las wist ik waarom: 
Het bleek dat de avond daarvoor het pand van een medefrummer in brand had gestaan.... :wacko:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...