Spring naar bijdragen

Nooit meer een kater! van Allen Carr!


Myriam9

Aanbevolen berichten

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Hallo allemaal,

ik ben sinds vandaag begonnen met lezen in het boek. Ik drink al zo’n 15 jaar, en de laatste jaren vooral om een bepaalde leegte op te vullen en me zekerder te voelen, negatieve gedachtes te bestrijden en minder angstig te zijn. Deze problemen zijn uiteraard niet opgelost door de drank. Ik drink niet elke dag, maar heb wel het gevoel dat ik zonder drank niet echt een leuke avond kan hebben. 

Ik ben drie jaar geleden gestopt met roken, nadat ik echt veel rookte gedurende tien jaar. Ik heb eerst geminderd, alleen op zaterdag gerookt, en uiteindelijk helemaal gestopt. Het boek van Carr heb ik twee keer gelezen, maar ik dacht dat dit nou niet direct effect heeft gehad, miss onbewust? Key moment hier was dat ik misselijk werd van de sigaret en me toen besefte dat het puur vergif is. 

Ik hoop dat het boek over alcohol eenzelfde effect gaat geven. Ik drink sinds deze week max 2 keer per week 4 eenheden, maar heb het gevoel nu al dat dit het begin kan zijn van een succesvolle stoppoging, en ik heb het boek nog lang niet uit! 

Ben erg benieuwd

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 5 months later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...