Spring naar bijdragen

pactdraadje voor baclofen, Refusal en Antabusgebruikers


bolletje

Aanbevolen berichten

Een heele fijne vakantie wimmelt .Ben in juni 2015 met refusal begonnen ging weken heel goed toen dacht ik gaat zo goed ik stop er mee .Tja weer gaan drinken weer refusal genommen op vakantie gestopt weer gedronken weer refusal en en en heb mij zelfs voor de gek gehouden .Dit werkt zo niet voor mij daar ben ik nu wel achter .Nu b slik ik zins 3 dagen weer refusal en dit blijf ik ook doen en komen er tien vakanties en verjaardagen en oud of new aan .Voor mij is drinken geen optie .Dat is mij nu wel duedelijk .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

gek eigenlijk he, dat als het goed gaat

we zelf weer terug gaan naar de omstandigheden

dat het niet goed ging. Alsof we vinden dat we zo

snel wel sterk genoeg moeten zijn om het zonder hulp te moeten kunnen.

Voor mij is het onder alle nuchtere omstandigheden toch belangrijk

gebleven om op het forum te komen. Mijn eigen dagpactje steeds.

Ik denk dat het ritueel van Refu slikken ook zoiets kan zijn?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo is het maar net Jane, het zit er diep in en eigenlijk is het nodig er iedere dag aandacht aan te besteden op wat voor manier dan ook. Hier op vakantie borrelen de verkeerde gedachten uit mn verslaafde binnenste nog steeds op. Zal ik refu maar een paar dagen achterwege laten bijvoorbeeld. Gelukkig ben ik iedere ochtend weer blij dat ik niet voor de bijl ben gegaan en slik mn refu om de dag. Maar ook dit ritueel blijft nodig, dus hij zit er weer in! Net zo lang tot het alcoholvrije bestaan zo diep is ingesleten dat het niet meer nodig is en ik betwijfel zeer of dat gezien mijn leeftijd nog gaat gebeuren. Ook sociaal drinken zit er echt niet in, die (overigens een illusie die wijd verbreid is onder verslaafden) wetenschap is eindelijk tot mij doorgedrongen. Dat heeft me 5 jaar op dit forum gekost voordat ik zover was. Nu bijna anderhalf jaar droog, met enorme dank aan dit forum en al zijn/haar trouwe en voorbijkomende leden!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goh, ik ben dus niet de enige die zo aan het prutsen kan zijn met de refusal....

 

Maar ik slik nu netjes weer mijn refusal.

 

Zo herkenbaar, om na een tijdje als het goed gaat, weer te denken dat het wel kan en dat ik het wel in de hand heb.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Ronja

Ik zit nog steeds in de zon bij 25 graden en nog steeds gaat het goed! Hier wordt ontzettend veel afgezopen maar ik heb mijn vakantiegedrag aangepast. Gewoon zelf koken en mn thuisritme aangehouden. Normale tijden naar bed en vroeg weer op. Dat was vroeger wel anders( ik kom hier al 22 jaar), doorhalen tot 4 uur s nachts en de hele dag met een kater bij het zwembad. Eigenlijk is dit veel beter en geniet ik veel meer van ieder moment. Als ik om de dag maar mn halve refu slik hoef ik er ook niet meer over na te denken, wat een rust! Zo is het pas ECHT vakantie! Hij zit er dan ook weer in. Woensdag weer terug in de kou, behhhhhh.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...