Spring naar bijdragen

Wie missen we al een tijdje?


smart

Aanbevolen berichten

  • 1 month later...

Ben er nog hoor. Gaat goed met mij, vervolgopleiding rondom revalidatiezorg en verder druk met workshops van tantra en meer van dat soort dingen. Ik lees hier bijna nooit meer mee omdat ik de tijd niet heb en omdat ik zoveel andere dingen allemaal doe. Sta nog steeds droog. Sinds dat gedoe rondom het jaarpact is er iets stuk gegaan tussen mij en dit forum. Als ik aan hier denk denk ik aan al die boze mensen toen en het gevoel van niet welkom zijn op het jaarpact ook al ben ik op mijn manier wel ADB sinds 07-01-2015 (ook al heb ik een paar dagen een paar glazen drank op vorig voorjaar). Lief dat jullie aan mij denken. Wens iedereen hier alle goeds :heart:

Ik blijf hier wel zo af en toe komen en wie weet vind ik ooit de drive wel weer om hier wel actief te blijven want dat is het ook. Als je hier de routine kwijt bent dan ben je de draad ook kwijt, dan volg je verhalen niet meer enzo.

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fijn om te horen dat het goed met je gaat. Ja, toen op het jaarpact ging het er ongehoord fel aan toe, daar schrok ik erg van. Je blijft voor mij echter een toffe gozer die een heel goede inbreng op dit forum heeft gehad. Dat wilde ik je in elk geval nog even laten weten. Succes verder!

bewerkt door Bob
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat jammer @erik dat dat dan zou moet eindigen.  Ken je verder niet want ben van de nieuwe lichting, maar wel ontzettend jammer . Woorden kunnen gruwelijk hard aankomen .Maar wel fijn om te horen dat je goed gaat. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat leuk om je weer eens te lezen,Erik! Fijn dat het zo goed met je gaat en dat je nu zovele andere invullingen in je leven hebt gevonden. 

Ja,hier mee lezen kost veel tijd, dat merk ik ook. Ik denk ook dat het logisch is dat we dit forum uiteindelijk ontgroeien. Na verloop van tijd en als alles goed gaat kom je ook weer in een andere fase van je leven. Prima toch?  Nogmaals, leuk om je weer te lezen! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 11/29/2017 om 11:01 zei Bor:

Ha Bor, dat is toevallig.

Met mij gaat het uitstekend, verrassend goed. Ik heb mijn hoofd, lijkt het, eindelijk goed opstaan. Ik hoop met jullie allen ook. 

Ik ben sommigen wel een uitgebreider verhaal "verschuldigd" en dat zal ik ooit nog wel eens doen. In de tussentijd ben ik veel minder aanwezig omdat ik merk dat dat voor mij beter is. 

 

Groeten allen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
2 uur geleden zei Kohtje:

Net als de rest van een heel groot deel van het 'jaarpact voor gevorderden' dat langer dan een jaar droog staat.
 

Op zich vind ik dat niet zo raar. Ik denk wel dat als je langer droog staat, je minder behoefte hebt om hier te komen. Vind ik wel een normale gang van zaken. Als je blijft hangen, zie ik dat als een teken dat het je nog steeds moeite kost en ik hoop toch dat het op een gegeven moment geen moeite meer kost en dat je er dus niet meer mee bezig bent. Maar ik kan het fout hebben.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, dat zou kunnen. Maar je weet op die manier niet of ze nog altijd 'lekker gaan'. Of, als ze wél 'lekker gaan' hoe hun leven er dan ná de drank uitziet.
Het forum heet 'Alcohol de baas'. Dus is er ook voor mensen die het al langer 'de baas zijn'.. Ik mis veel van die mensen en hun dagelijkse beslommeringen wel.
Maar misschien moet ik hier ook wel weg.. zal het nog eens overwegen. Moeite heb ik zéker niet meer met niet-drinken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik denk dat het juist super belangrijk is dat ook diegene die langer droog staan hier af en toe hun neus laten zien. Het is een goed voorbeeld voor diegene in de beginfase dat het kan en lukt om de alcohol langdurig te laten staan of te minderen. Daarom ben ik ook blij dat er hier op het forum een paar "oudgediende" regelmatig zijn zoals Ladyjane, Bolletje, Kohntje, Jopie, Fleurtje, jowan, etc. Goed voorbeeld doet goed volgen :rose:  Maar ik kan ook heel goed begrijpen dat er ook mensen zijn die er voor kiezen om het forum achter zich te laten wanneer ze bereikt hebben wat ze wilden. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...