Spring naar bijdragen

Vrijdag 27 januari 2023


Beatrix

Aanbevolen berichten

@Quinn euforisch is hier bijna niemand die gestopt is. Ik lees veel meer mensen die gestopt zijn en nog steeds worstelen met het leven. Is euforie nu iets wat je ambieert?

Toen jij anderhalf jaar gestopt was en je op het forum kwam melden las ik een andere Quinn. Niet euforisch, maar iemand die een zekere stabiliteit had. Wel degelijk trots was op bepaalde zaken.

Dat heb je toen bereikt mét die ontzettende zware en zwarte rugzak die jij moet dragen.

Dus het kàn. :heart:
 

 

bewerkt door Reacher
Even duidelijker geformuleerd. Hoop ik.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei lady jane:

ik denk eerder dat zij jou aan het kwijt raken zijn.
En over Korsakov dat heb je heus zelf geschreven.
Maar valt niet te checken omdat je vaak alles hebt verwijderd en met je nickname wisselde.
Maar wat ik nu weer merk is dat je steeds op 1 ding flipt en niet de inhoud en bedoeling van mijn postings
echt leest, of er niet echt op wilt reageren. Ik stop met op je reageren, dan hebben we allebei "rust".

Ach Jane. Je haalt met het Korsakov verhaal iets aan van ik denk inmiddels 10 jaar geleden. En het klopt dat ik daarover geschreven had maar niet zoals jij het nu invult. Maar goed dat is hoe jij me gelezen had en daar flip ik echt niet van hoor. Jij ziet/ vind dat zo, net zoals jij het ziet en vind voor mij en mijn familie.

Dat mag je als jouw gelijk stellig doordrukken, mij wel best en lig er niet wakker van..om mij vervolgens opnieuw te negeren want zo doe je dat altijd totdat je weer een volgende aanleiding  vind om op mij te reageren en het je niet zint welke reactie je van me krijgt en maar weer op de negeer stand gaat. Scheelt mij tijd en energie om het uit te leggen.

Mij allemaal wel helemaal prima.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 uur geleden zei Fruitvlieg:

Ik heb mijzelf in 2010 laten opnemen in een kliniek. Het is het beste besluit wat ik ooit genomen heb. Niet omdat ik nu meteen van de drank af was en niet omdat ik daarna nooit meer een terugval heb gehad ( wat wel is gebeurd) maar omdat het een keuze was die helemaal om mezelf draaide. Ook ik had allemaal redenen om mij niet op te laten nemen: relatie, werk etcetra. Maar de belangrijkste reden om toch te gaan was omdat ik het drinken zat was, het verslaafd zijn, het uitgeholde drank bestaan, de katers, de uitzichtloosheid, de sombere gedachten die er bij hoorde, het slachtoffer voelen en ga zo maar door. Ik wilde de grip op mijn leven weer terug krijgen en voelde aan alles dat ik daar hulp bij nodig had van professionals.

Toen ik er weer uit kwam was de wereld niet veranderd; alleen ik een beetje. Mijn relatie was er nog, mijn werk was er nog, mijn familie was er nog,de hond leefde nog. Alles waar ik mijn zorgen over had gemaakt kon prima een paar weken zonder mij.

dank je om dit te vertellen,ik ga er anders over nadenken nu, neem dit mee in mijn overdenkingen wat ik moet doen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...