Spring naar bijdragen

ARRESLEE PACT 2022


Artax

Aanbevolen berichten

Als niemand het doet, dan doe ik het gewoon, Het is immers mijn 2e "verjaardag". Omdat we zo hebben genoten van de vorige  winterreizen in de arreslee en omdat de komende tijd best een lastige tijd kan zijn zonder alcohol: De lange, donkere avonden, alleen of zelfs eenzaam.. maar ook de gezellige avonden die ook komen gaan. In de arreslee maken we er met z'n allen weer een avontuurlijke, wonderlijke en magische reis van door het einde van het jaar. Lekker nuchter! Het reisdoel ligt vast, ik heb unaniem besloten dat we dit jaar naar de zuidpool gaan. We gaan dus ook een stuk varen. de inschrijving is geopend en er is plek voor iedereen! we vertrekken binnenkort maar gelukkig kun je later altijd en overal nog instappen.

ARRESLEE PACT 2022

Artax

 

https __www.metronieuws.nl_wp-content_uploads_2015_11_5f96a81e066de37624d96a5b3faeb279-1446495372.jpg

 

 

 

 

bewerkt door Artax
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Met dit linkje kunnen jullie zelf de temperatuur, de sneeuwval en de golven in de gaten houden. klik maar veel overal op, ook op het woord Earth linksonder, er kan niets stuk gaan ;-)

https://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/level/overlay=temp/orthographic=-153.64,-89.23,435

bewerkt door Artax
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat is leuk wakker worden: de lijst begint al meteen te groeien. :)  @FreekieMee willen is genoeg. Iedereen mag mee! Zet jezelf op de lijst. Als het lukt ga je trots het nieuwe jaar in, gun jezelf die kans! ( Mocht je toch onderweg in de sneeuw kukelen, dan hijsen we je gewoon weer aan boord. De arreslee is vergevingsgezind..:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...