Spring naar bijdragen

Zo 13 nov 22


bumperjim

Aanbevolen berichten

Lees ik nou weer in de krant dat de oprichter van de cryptobeurs 10 miljard heeft achterover gedrukt. Waarvan een deel nu spoorloos is.

Ik snap dat soort berichten nooit helemaal.

Stel ik jat 10 miljard. Zegt de Stier dezelfde dag nog: hee heb je het banksaldo gezien? En ik heel vaag, jaaaa dat is van Gerard die mij terugbetaald heeft, dat is nog van heeeel lang geleden voor een klusje, ik weet het zelf ook niet echt meer. Ja maar tien miljard?? Ooh dan heeft hij vast te lang op de nul zitten drukken. Ik bel hem vanavond wel even :huh:

Dat soort gasten zijn denk ik niet getrouwd. Maar hoe krijg je dan ooit tien miljard op?? :D

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Wat moet je met 10 miljard? Ik zou de filantropische kant opgaan denk ik. Maar dan niet om zelf in de schijnwerpers te staan. Ik zou het stiekem doen. 

Of ik geef het aan mensen die graag rijk willen zijn maar in mijn ogen al genoeg hebben.  Zodat ze erachter kunnen komen dat als je genoeg hebt,  dat het dan ook genoeg is. Dat het boven een bepaald budget meer van hetzelfde wordt.  

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mogge. Dat cryptogeld is heel ongrijpbaar, het was waarschijnlijk eerst niks. Wat zou je doen met zoveel geld?

Ik zou er mijn werk van maken; een fonds oprichten en er mooie dingen mee doen. Een restaurant waar mensen gratis gezond kunnen eten. Een denktank oprichten om het geld te beheren. Net zoals de rijken dat in de middeleeuwen deden, om kansarmen te steunen.

Maar dat alles alleen als ik het rechtmatig verkregen heb. Anders zou ik het denk ik terug geven. Of de rest er van, nadat ik wat weggegeven heb, een wereldreis heb gemaakt en een paleis gekocht. B)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...