Spring naar bijdragen

Do 10 nov 22


bumperjim

Aanbevolen berichten

Yo strijders!

Gisteren weer geyogaat (geyogaad?yoga gedaan) na 3 weken, 1 keer kon ik niet en 2 weken herfstvakantie. Het voelt nu weer erg goed. Vraag me niet wat voor soort yoga het is want ik weet er niks van, ik doe alleen wat er gezegd wordt :D Sommige posities zijn best lastig qua souplesse, kracht en evenwicht. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zat net weer ff op facebook. En toen had ik ineens een heldere gedachte. 20 jaar geleden hadden we geen facebook. Stel je nou eens voor...

Je opent je 20e eeuwse brievenbus. Meer dan de helft is reclame. En dan zie je een kaartje van iemand. Aan iemand anders. OK. Nog een kaartje van iemand, gericht aan iemand anders. Geen vriendelijk kaartje trouwens. En een venijnige brief terug. Nog meer reclame. Zomaar een stapel foto's van iemand die ik nauwelijks ken. En weer een kaartje. Ook weer niet voor mij. Er zit niks voor mij bij deze keer.

Ga ik dan een half uur later wéér de brievenbus opentrekken om dezelfde zooi nog eens te lezen???

Waarom doe ik dat in 2022 dan wel? :huh:
Domme drug, facebook

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. Kijk anders nog eens dat filmpje over die dopamines die ik je een half jaar geleden stuurde @bumperjim <_<

Ik kijk naar tiktokfilmpjes met dansjes en over katten en honden. Haha. Slaat ook nergens op. 

Vandaag heb ik een cursus over communiceren in lastige situaties. Ben benieuwd. Niet zo'n zin in, maar vast wel leuk en nuttig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei niks:

Goedemorgen, we hebben heerlijk uitgeslapen. Vandaag even de was doen, huis even door. Morgen gaat Mini gewoon naar de groep toe. Morgenmiddag komen opa en oma's. Zondag komt er nog visite.  Wou net een bakje in schenken, maar @Artax heeft de hele kan al. 

Ja, jouw weekend is begonnen, fijn zo. 
En ik had nog net een bakje voor jou kunnen pakken hoor post-1140-0-62145700-1386047491_thumb.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

mannen.....sjucht..........:P

goeiemooiemorgen frummers
met koffie genoeg voor iedereen om op gang te komen.
Gisteren weer eens verloren in een uitwedstrijd, dit wordt
ons lot de rest van het seizoen, maar we hebben ondanks dat
wel goed tegengad gegeven en zelfs 1 set gepakt. Dus voldaan naar huis.
En pas rond middernacht thuis, dus zwemmen maar eens overgeslagen.
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op welk niveau speel(de) jij eigenlijk competitie @lady jane?
Ik speelde in mijn jonge jaren bij een kleine vereniging waar de dames op een gegeven moment niet meer voldoende speelsters hadden dus het hele juniorenteam waar ik in speelde verhuisde naar de eerste klasse bij de dames, ik weet nog dat ik dat net zó hoog vond hangen. Maar we promoveerden ook nog en dus speelde ik een jaar promotieklasse (maar misschien heet dat tegenwoordig allemaal heel anders?) Daarna ging ik reizen en heb ik nooit meer een volleybal aangeraakt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. Niet fijn @Yvonne, hoop dat de knie snel weer bijtrekt!:rose: Succes met de cursus vandaag @Lonster1, klinkt wel interessant. @bumperjimja als je er zo naar kijkt, wat doen we onszelf eigenlijk aan he. Toch is het soms ook even een manier van ontspannen tussen het werk door. Probleem is om er te lang in te blijven hangen. Maar ja:blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Internet en facebook enzo hebben écht veel veranderd, vroeger had je toch geen idee wat alle mensen allemaal dachten over van alles. Al die meningen en frustraties die je nu van jan-en-alleman over je heen krijgt als je niet uitkijkt hebben echt wel gevolgen voor je gemoedsrust. Ik heb op facebook alle mensen ontvriend die toch niks dan negativiteit te melden hebben of die complottheorieën de wereld inslingeren en volg alleen nog leuke creatieve mensen, groepen over eetbare plantjes en clubjes die van de meditatie, de liefde en de vrede zijn, daar is ook een hoop geklets maar het is stukken beter dan rondzwemmen in de teksten van agressievelingen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen.

Ik begin de dag altijd met thee en dat was er gelukkig nog genoeg. Ik ga vandaag mijn tweede droge maand in. Is eigenlijk best gladjes verlopen op een paar momenten na. Iedereen een mooie dag. :sun:

DAGPACT:
Fonny
Yvonne 
Toos

bewerkt door Toos
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...