Spring naar bijdragen

Maandag 26 september 2022


niks

Aanbevolen berichten

1 uur geleden zei Berkje:

Hoop dat er meer duidelijkheid is. Hoe voelt je moeder zich nu?

Hoop dat je later nog goed hebt kunnen slapen.

Ze ligt nog in het ziekenhuis. Onregelmatige hartslag, blaasontsteking en de rest onderzoeken ze vandaag. Haat ontstekingswaarden waren 127 hoort beneden de 20 te zijn. 

Brakke nacht gehad maar ja het is niet anders.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

13 uur geleden zei Yana:

Dat kan ik me voorstellen, er zitten grote voordelen aan gewoon helemaal niks drinken dat is me na het lezen van al jullie verhalen wel duidelijk geworden.  Maar ja, het weinig drinken gaat me nu al een aantal jaren zo goed en vrij makkelijk af dat de motivatie om er helemaal mee te stoppen ver te zoeken is. 

Ik kan geen maat houden. Niet altijd, mear er komt een moment dat er veel drank is en dan stop ik niet. Dat is vooral tijdens sociale gelegenheden.  Ik kan niets doen om dat te voorkomen, behalve helemaal nooit en niets drinken. 

Zoals het bij jou klinkt, zo heb ik dat met eten. Ik eet lekker en gezond en alleen chips en koek en snoep als er bezoek is. Als het bezoek niet zou komen zou ik het die week wel opeten.  En dan is het ook wel ff klaar.   Ik heb niet de neiging om dan door de blijven gaan met toetjes en chips. Ik hou ervan hoe mijn lijf voelt als ik dat niet doe en dat heeft mijn voorkeur. 

Als alcohol mag is er altijd dat verlangen, al is het lichtjes. Ik ga dan de voorkeur geven aan onder invloed zijn, en de rest wordt bijzaak.  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...