Spring naar bijdragen

Woensdag 14 september 2022


nancy

Aanbevolen berichten

Goede avond iedereen. Ik dacht, ik log weer eens in. Ik heb jullie wel gevolgd, hoor. Op de achtergrond was ik er vaak wel. 

Zo weet ik dat het goed gaat met @ikkanheten @Spirit Goed bezig jullie! Dat @lady janede discipline opbrengt om in plaats van te volleyen op het strand, in de vroegte naar het zwembad te fietsen.

@Remi1weer aan wal is na een zomer op het water.

De kleintjes van @nikshet heel goed doen. @Robertoook weer gestopt is en @Zbbna zijn terugval weer opkrabbelt. @Yvonnenog elke dag voor de koffie en thee zorgt. Verder nog iedereen hallo. @Bolletje. @Quinn @nancy,@Yana @Lika

Oh ja en @Donder! Wat een ander persoon ben je! Van een sarcast en Iemand die tegen alles en iedereen aan schopte, naar iemand met veel humor en compassie. Ik hoop natuurlijk dat je die behandelingen goed doorstaat. Want ik ken het, helaas. 

Met mij gaat het goed. Sporadisch drink ik wel, (hoop er niemand mee te triggeren), maar dat staat niet in verhouding van vroeger. Gelukkig! Heb sprongen gemaakt. En wil ook niet meer terug naar pakweg 5 jaar geleden. 

 

Sorry voor wie ik niet bij naam genoemd heb, dat ligt meer aan mij dan aan jullie.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Yana, @Remi1: ik worstel ook met het hoofdlettergebeuren bij het dagpact en alle extra uitroeptekens, kopjes koffie enz. Het weerhoudt mij ook om mij op het pact te zetten. Terwijl ik het hard nodig heb. 
Wat ik spijtig vind @Fonnyis dat jij weinig onderneemt om ook anderen zich prettig te laten voelen op het forum. Jij bent warm ontvangen, maar stelt naar mijn idee weinig in het werk in ook anderen een cosher gevoel te geven. Daarmee staat en valt het forum. De begroeting tussen jou en @ikkanhetgaat in mijn ogen een stap te ver. Jullie zijn niet samen het forum, maar een gevoel van uitsluiting ontstaat zo, onbedoeld hoop ik, wel. Denk er eens over na. Net zoals ik hier ook verder over na ga denken. 
groet aan allemaal van @Maja

bewerkt door Maja
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn steun heb je @Toos (sorry ben redelijk nieuw hier dus je kent me niet, maar just go for it girl!)

Mij helpt het alleszins wel, had (en heb eerlijk gezegd) vanavond veel zin om te drinken, maar ben een vrouw van mijn woord ...

Wat mij betreft - als ik daar al iets in te zeggen mag hebben, want zoals gezegd ik ben kort hier en ken de voorgeschiedenis van iedereen niet - mag je je naam daarin in blokletters, in kleur, in cursief of als initiaal opzetten - zolang je er maar even over nadenkt voor je je naam schrijft en echt het commitment aangaat om die dag niet te drinken.

Daar gaat het toch om?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Renee80 daar gaat het niet alleen om. Het gaat er ook om dat je samen verantwoordelijk bent voor de sfeer hier, dat mensen zich welkom voelen. Als je dan hardnekkig vasthoudt aan een gewoonte waarvan meerderen nu expliciet hebben gezegd dat het hen belemmert zelfs in deelname, dan vind ik het tamelijk egoïstisch om nog steeds vol te houden. Aan anderen denken is ook een belangrijk onderdeel van een forum.

@Toos mooi je weer te lezen. Iets bijzonders waardoor het vandaag lastig is? 

@Maja hi bijtje. Is er iets dat je kan helpen nu? Hier, van ons?

@Roberto ja, als het zo simpel was, was er al meer opgelost. Blijft staan, ik denk erover. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...