Spring naar bijdragen

Dinsdag 26 juli 2022


ikkanhet

Aanbevolen berichten

3 minuten geleden zei Rosee:

@ikkanhetbalen dat je nog geen nieuws hebt. Betekent dit dan ook dat de uitslag meevalt, omdat ze je wel zouden bellen als het echt dringend is? Of staat dat los van elkaar? Hoe dan ook hopelijk weet je vandaag meer.

Dat kwam ook in me op. Blijft rot natuurlijk die onzekerheid en dat wachten, maar hopelijk is het een goed teken. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Rosee:

Vannacht gedroomd dat mijn zoon het meest dronk van zijn hele vriendengroep en dat het zo niet langer ging. En dat we hem toen opgaven voor zo'n interventie tv programma.  Daarna verbrak ik het contract met m'n moeder. Pfff :blush:

Holy fork @Rosee jij maakt geen half werk van je dromen :blink: 

Lekker bijkomen vandaag maar :lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei lady jane:

sterkte Von:rose:

en goeiemooiemorgen frummers.
straks 11 km dor de regen, dat krijg je als een
peesspecialist (nee, niet zó een) niet in eigen stad aanwezig is.
Meteen maar goed informeren of ik niet beter hier gewoon iemand kan zoeken.

Oh, ben benieuwd naar je ervaring bij de peesspecialist @lady jane, ik tob al maanden met achillespees. Doordat ik 4 sportmomenten per week mis ben ik ook kilo's aangekomen. Ga nu maar naar de sportschool op de crosstrainer.  

@Yvonne, sterkte,  zorgen om je kinderen raakt je meteen in je hart. 

@ikkanhet, hopelijk belt hij vandaag met goed nieuws,  echt balen zo'n hele dag in spanning wachten voor niks

@Rosee, wat een droom.... Soms blijft het gevoel een beetje hangen bij mij als je zo emotioneel droomt. Hopelijk een fijne dag,  wat ben je toch goed bezig met al dat sporten, zwemmen enz! 

Dagpact ; 

Fonny
Colibri
Rapilos

Ijsvogel

 

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei IJsvogel:

Oh, ben benieuwd naar je ervaring bij de peesspecialist @lady jane, ik tob al maanden met achillespees.

Ik ben blij dat ik (eindelijk) ben gegaan, ik mankeer van alles aan mijn voeten, schrok vd artrose links, maar de hallux valgus aan beide kanten, een zenuwbeknelling en de tendinopathie waren bekend. Kwesties van overbelasting (wandelen in coronajaren en volleybal) ouderdom en ik moet op breed schoeisel lopen. Mijn eerste Shock wave behandeling meteen gehad, op de echo precies alles kunnen zien en begrijpen, dus de motivatie is nu heel hoog om groot onderhoud te plegen. Gelukkig is het toch komkommertijd. Volgende week krijg ik meer tijd om oefeningen te doen, misschien ook iets van cardio, en wat de f.ther. nog meer bedenkt. Ik ben er blij mee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Adri02:

En de meeste artsen zijn natuurlijk enorme horken.

zo mee oneens A3; ik had gisteren 3 gemiste oproepen en 2 mails. Terwijl ik in de sauna zat en dus niet bereikbaar was.
De uitslagen waren goed, dus niet eens dringend terugbelgesprek nodig. Vanmorgen meldde ik wanneer ik thuis was en binnen 10 minuten
kreeg ik alsnog dat gesprek, wat toch wel fijn was. Ik heb al tientallen jaren antroposofische huisartsen en heb nog nooit zo  veel zorgvuldigheid
meegemaakt. Ook met de hartklachten, en vroeger met de kinderen. Ik heb gelukkig zelden een arts nodig, en dan weten ze ook wel dat ik eerder
te laat dan te vroeg hun tijd opsoupeer, dat scheelt natuurlijk ook. Maar ook vroeger bij andere hulpverleners, ik ken alleen maar respect en vriendelijkheid.
En dat het de laatste jaren met de coronaperikelen allemaal wat anders gaat, drukker is, daar kun je als patient alleen maar begrip voor opbrengen, toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste sporters onder ons, hoelang duurt het ongeveer voordat je er gelukkig van wordt? Dat dat hormoon gaat werken?

Ik heb vandaag 3 uur gewandeld (wel genoten van wat ik zag onderweg mag ik toegeven) 2 uur gefietst maar ik ben nog steeds boos op mijn vrienden.

Was vandaag de 2de dag dus misschien net zoals afkicken een week? 

Uitpraten werkt namelijk niet, zij vinden het stom dat ik saai werk met veel loon verkies voor asielwerk met minder loon maar wel meer voldoening.  En ik begrijp hen niet dat ze de hele tijd lopen te klagen over hun werk maar wel gaan. Een discussie waar we nu dus even niet uit kunnen komen. 

En mijn frustraties probeer op te lossen met soort van sporten. Al is asielwerk ook sporten maar dat is maar deeltijds. :D

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het gaat zo enorm slecht privé in mijn naaste familie. Maar ik ben inmiddels zover in m'n lifestyle training dat ik  er bewust doorheen ga en de werkelijkheid accepteer, het hier en nu. Maar op een manier die gezond voor mij is. Op de boot, in de natuur. Daar kan ik het beter handelen dan in m'n huis weet ik maar dan lonkt het huis terug en de vlucht in drank waarschijnlijk ook. 

Paar keren vloog het mij aan, paniek, en ik wilde halsoverkop naar huis varen maar het is me tot nu steeds gelukt, ik heb het niet gedaan. Want ik kan er toch niks aan veranderen thuis en hier ook niet maar accepteren dat het is zoals het is, lukt me hier beter dan thuis.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...