Spring naar bijdragen

Donderdag 30 juni 2022


ikkanhet

Aanbevolen berichten

38 minuten geleden zei Hadocque:

En ik zou het geen honger noemen, maar lust to kill.

Verdomme, onze ouwe Owen heeft dit jaar nog geen vogeltje gepakt.  Hij is ook oud.

Twee families Merel flaneren hier door het tuintje, de zwarte heren vechten nogal. Voor de rest ‘n feestje. Totaal nietschuw. Vind ik nu net toch wat veertjes op de grond in de serre.  En ik zie ze nietmeer in de huisjesslakken pikken.

Erg jammer. Niet meer dan dat. Maar er komt geen kat weer.

Ik snap dat heel goed @Hadocque, ik vind dat vogeltjes vangen een hele nare kant van het samenleven met katten. 
 

Ik denk dat we (Nederland) er naartoe gaan dat we steeds meer katten van kitten af aan nog maar beperkt naar buiten laten gaan (in een afgeschermde tuin  of aan de riem) vanwege de enorme hoeveelheid prooi dat het leven laat door katten. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Uiteindelijk zijn katten roofdieren.Vroeger namen we de katten altijd mee naar de camping.Vonden ze heerlijk, totdat er eentje met een veldmuisje aan kwam :face-icon-small-shocked:.Was wel lief bedoeld, want ze had een nestje kittens en ze lag het muisje daar neer, voor haar kattenkindjes.

Update over mijn mickey; maandag gaat het dan eindelijk gebeuren :huh:

Hij weet nog van niks.Ook krijgt hij een chip met naam en adres.Buurman zal best bereid zijn om maandagmorgen even te helpen om mickey in de vervoerbox te krijgen.Gewoon ff doorpakken met alles.Al dat getwijfel en het zielig vinden.Vind het een goede beslissing.

tegenwoordig is hij steeds meer binnen, of gewoon lekker op de stoel op balkon.Zijn wilde jaren heeft hij gehad, net als het vrouwtje.Het is genoeg zo.Rust..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Kohtje:

ook te warm voor (ijs)koude brinta, @Quinn? Als ik al brinta eet, dan het liefst koude, en dan niet te dik, lekkere dunne koude brinta, erg zoet bovendien.... Dikke brinta gruw ik van. Alsof je een kartonnen doos naar binnen werkt. Maar ik weet, smaken verschillen. Rolo toetjes zegt me niets en het is me te warm om het op te googlen.. :mellow:

 

Zo groot dat je het niet kunt missen. Shit man. Wel heel lekker. Veel te klein.Een afbeelding van Rolo Chocolade & karamel dessert

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 uur geleden zei Adri02:

Huh, weet je dat zeker? Volgens de Buienradar is het in Noord-Holland nu hooguit 20 graden. Hier in het oosten nog wel 28 op de thermometer  overigens.

Ja, dat wist ik zeker! Buienradar klopt vaak voor geen meter! Het was hier in huis 26 graden, buiten 28 graden. Airco aangedaan dus. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Adri02:

Dat gelaten hoofd van die kangeroe:D 

Ik denk wel dat fasering het beste werkt. Nu buitenkatten plots binnen houden gaat de Nederlandse bevolking moeilijk verteren, denk ik. Maar vanaf nu af aan verplicht afgeschermde buitenleefruimtes voor kittens.. dat zou toch moeten lukken. 
Dan hebben we ook 20 jaar om aan het idee te wennen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...