Spring naar bijdragen

Dinsdag 21 juni 2022


nancy

Aanbevolen berichten

@rapilos je hebt zo'n enorm doorzettingsvermogen, drive, plichtsbesef, discipline en zelfvertrouwen om dingen voor andere te doen. Gebruik die dingen eens voor jezelf. Als je niet wil drinken drink je niet, niet gaan twijfelen of je laten overhalen. Je fietst(e?) door weer en wind naar je klanten. Je bleef dan toch ook niet thuis omdat iemand je adviseerde om niet door slecht weer te fietsen om je werk te doen? Hetzelfde met drinken, jij bepaald waarvan je denkt of het goed is of niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou, ik zou er eerlijk gezegd ook best van balen dat er per se gedronken moet worden tijdens die lunch @rapilos. Is die drank dan zo ontzettend belangrijk voor ze dat het per se moet? Ook niet echt motiverend als je vriend gaat zeggen 'neem toch een glaasje'. En ja, natuurlijk kun je niet van anderen verwachten dat ze niet drinken omdat jij er moeite mee hebt, maar voor jou is het ook niet leuk om de enige te zijn die niet drinkt. Ik zou er zelf geen  zin meer in hebben. Hoe dan ook hoop ik dat je niet drinkt en toch een gezellige lunch hebt!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou sorry hoor @rapilos maar als je zo wiebel bent wat doe je dan op een terras.

Je gaat toch al langer mee hier, waarmee ik bedoel; dat weet je toch onderhand wel, je kent de klappen van de zweep toch wel inmiddels, of niet?

En anders ben je nu alvast aan het droogdrinken als je je er al zo druk over maakt van tevoren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...