Spring naar bijdragen

Zondag 19 juni 2022


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Heerlijk, een buitje en afkoeling. Morgen weer zon. Als je vandaag een festival hebt dan is het weer zoals van gisteren wel fijn. Vooral 's avonds, die zwoele avonden zijn dan fijn. Maar ik was gisteren heel tevreden toen ik in het laatste avondlicht zonder jas naar huis fietste en het toch een beetje koud had. 

Ik was op een verjaardag waar ik verwachtte dat er flink gedronken werd. Dat was ook wel zo, maar zeker niet door iedereen. Ik vertrok met de eersten die weg gingen omdat ze een lange rit hadden. Met een licht schuldgevoel, maar ook opgelucht. .

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. Gisteren heerlijk van 2 tot 7 in de tuin gezeten met vriendin, met koude spa groen met munt/meloen toegevoegd en lekkere hapjes. Ik bood haar  een glas witte wijn aan tegen borreltijd (dat ik niet drink betekent niet dat anderen dat niet zouden kunnen) maar ze hoefde niet, toch ook wel fijn. Vandaag met m'n moeder op stap. Blij dat het vannacht heeft geregend, de tuin is lekker opgefrist.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een beetje schuldgevoel naar de gastvrouw en omdat mensen het jammer vinden dat je vertrekt. Het voelde niet zo sociaal om vroeg te vertrekken. En ik had ook wel met wat mensen willen praten, het was wel gezellig en er waren leuke mensen, maar ik vond het te druk. Zonder alcohol houd ik het gewoon niet goed vol. 

bewerkt door Lonster
overbodige woorden weg
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...