Spring naar bijdragen

Zaterdag 6 November 2021


Claudius

Aanbevolen berichten

Ik ben Nancy niet, maar ik werd ook wat kriegel van je berichten @Lieke7777. Je duikt elke keer zo vol bovenop elk negatief bericht, volkomen overtuigd van je eigen gelijk en haast op missie om jouw levenslessen als pure waarheid aan anderen op te dringen. Daar word ik chagrijnig van. 

Zelfs al ben ik echt overtuigd van je goede bedoelingen en oprechte interesse.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb jullie allemaal gelezen alleen lukt het me niet meer om op alles te reageren. 
 

ik heb eergisteren drie keer met de antabus in me handen gestaan maar om de een of andere reden lukte het me niet om het in te nemen. 
 

de trek won het van me verstand blijkbaar. 
 

ongelofelijke spijt van nu natuurlijk terwijl ik op dat moment dacht dat ik spijt zal krijgen als ik de antabus wel had genomen. 
 

hoe kan je jezelf voor de gek houden. 
 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei karin123:

Heb ik vroeger ook een keer gehad @Reachertoen we nog een kat hadden. Hij ving ook vaak muizen en bracht ze mee naar huis. Een keer leefde de muis nog en wilde hem afpakken en dat doe ik dus nooit weer want had de muis aan mijn duim hangen, tanden vastgebeten:D Ook geen spuit gehaald.

Ik dacht ooit een muis te hebben gered van de kat van mijn pa. Dochter was nog heel jong en muisje was er slecht aan toe. Dus van dochter moest ie mee naar ons huis, in een bakje met wat hooi en kruimeltjes brood. Vond t wel ok..dacht dat beestje haalt t toch niet. Oh jawel. Beestje kwam er helemaal bovenop en groeide uit tot een dikke rat :wacko:

#nojoke

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Zbb ik werd een beetje lastig van je bericht. Daar waar je schreef dat je iemand zou willen die voor jou zorgde en hoe je nog moeilijk bij je familie terecht kon voor hulp.

Iemand anders zou nooit t gewicht van jouw probleem moeten hoeven dragen, laat staan dat je dat nog zou verwachten. We weten allemaal dat ook ik me hier niet aanmeldde om sokken te breien. Anderzijds moest ik zelf ook jaren dealen met de vader van mijn dochter, ondertussen een doorwinterde alcoholist. De dagen en uren energie die ik daar in heb gestoken, jaaaaren aan een stuk. Denkend en hopend dat t iets zou uitmaken. Maar vooral t gevoel dat hij me kon geven dat ik ook echt een verschil kon maken terwijl t echt gewoon gezeik was. Keer op keer gebeurde er niets. 

Niemand kan t verschil maken als jij niet bereid ben om alles op alles te zetten. Janken kunnen we allemaal.

 

bewerkt door fleurtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...