Spring naar bijdragen

Dinsdag 26 oktober 2021


niks

Aanbevolen berichten

Goeie morgen Niks en Boekanier.

Spirit wat fijn dat je nu opgenomen kan worden die kans moet je met beide handen aangrijpen. De hond is helemaal geen probleem maak je maar geen zorgen. Als ze mijn kleine hondjes niet opvreet is ze hier van harte welkom!!!!!!!!!!:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Afgelopen week een paar dagen in Duitsland gewandeld. Wat zijn de bomen en struiken prachtig. Van bovenaf in de bergen leken het wel lappendekens. Heerlijk, de hele dag buiten.

Ik heb een paar keer een glas alcohol gedronken. Na een paar weken krijg ik het op mijn heupen en lukt het me niet om door te zetten, hoewel ik dat wel wilde. Alle hulde voor hen die het wel lukt. In het hotel enorme borden eten gekregen. Echt een berg aardappels of rijst met een megagrote schnitzel. Dat vond ik ook lastig. De helft gewoon niet opeten. Ik ben opgevoed om mijn bord leeg te eten. En dan nog een grote punt appelgebak toe, met slagroom. Of een chocoladegebakje met ijs.

Vandaag een rustig-aan-dag. Beetje werken, straks zwemmen. Door het wandelen in de bergen heb ik mijn hoofd lekker leeg kunnen maken. Je bent dan zo geconcentreerd bezig met waar je je voeten moet zetten, dat er geen ruimte is voor wat anders.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Klinkt heel fijn @Lonster dat wandelen. Wat maakte dat je toch een paar keer dat glas wilde drinken? En is dat erg, als je het bij 1 kan houden? Of zit t m erin dat je met jezelf had afgesproken dat je helemaal niet zou drinken en je daar niet aan hebt gehouden?

bewerkt door Rosee
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het was een soort beloning, na het wandelen. En een soort gezelligheid, of een idee daarvan. Het bleef bij 1 of 2 glazen. Het is fijn om te merken dat ik niet door hoef te drinken, voor het effect. Een glas is genoeg en daarna douchen. Ik wist, ik voelde dat dit eraan zat te komen.

Nee geeft ook niks, ik ben niet boos op mezelf hoewel alcohol nu wel weer meer in mijn gedachten is. En dat lijkt ook wel een soort verslaving. Wel - niet, een paar. Een paar weken niet. Onrust. Waar komt dan die onrust vandaan, vraag ik me af. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...