Spring naar bijdragen

Woensdag 20 oktober 2021


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Goedemorgen. Heb een paar vrienden. Die zijn opgebouwd vanaf mijn vierde. Ik heb er niet veel contact mee, maar we zijn er. Soms ‘op gedeelde paden’ neemt het contact toe en in tijden dat onze levens een andere kant opgaan, wordt het wat minder. Maar de basis is er. 
 

Hoe ouder ik word hoe meer ik graag alleen ben, maar ook hoe meer ik me op mijn gemak voel met sommigen. Toch is er altijd ‘de toekijkende ‘ als ik met iemand ben. Zelfs met mijn kinderen geloof ik.

En los….

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben nooit bij het afscheid van mijn zoontje geweest, dat was er simpelweg niet. Zomaar meegenomen naar het kinderziekenhuis in Amsterdam, zonder mij. Daar is hij overleden. Mij werd verteld dat hij daarna gecremeerd is, maar waar en wanneer weet ik niet.  Komt overeen met het overlijdensverhaal van mijn vader, in zijn eentje in Spanje aan corona overleden, en ook daar nog dezelfde dag gecremeerd, ook geen afscheid van kunnen nemen. Hoe is dat toch mogelijk.

Naja, nu heb ik gisteren twee kindergrafjes geadopteerd van de Stichting Behoud Oude Begraafplaats, of zoiets. Eentje van een meisje van vier dagen oud en eentje van een meisje van 2 jaar oud, beiden overleden in de 2e WO. Waaraan weet ik niet. Ik heb wel al een fotootje van één van de twee, met haar moeder en oma erbij! Die grafjes worden nu weer bijgehouden en netjes gemaakt. Nu heb ik ook een plekje om heen te gaan. Waarom twee grafjes? Nou ja, anders bleef er eentje over en dat zou dan geruimd worden en dat vond ik dan weer zielig. 

bewerkt door nancy
Toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...