Spring naar bijdragen

Weet niet hoe!!!


Sheriff

Aanbevolen berichten

Op 9-11-2021 om 13:21 zei Sheriff:

@Musashi dat klopt. ik mag mijn zegeningen tellen want mijn dochters willen nog steeds knuffelen. De ene zei " ik ben trots op jouw mam "Toch een mooie hanger aan mijn ketting. Dat maakt het ook moeilijk daardoor besef ik hoe ik te kort schiet. Ik kies alcohol boven mn meisjes. Hoe triest kan je zijn!

 

Begrijp dat je het triest noemt alcohol verkiezen boven je kinderen , ik weet er alles van .

Koester deze zegeningen,  kinderen zijn veerkrachtig  en vergevingsgezind. 

Triest is het  niet , wel dat het besef  erbij komt dat alcohol belangrijk is.

Ik was niet triest toen ik dronk,  wel enorm in de war en ziek , gegrepen door het alcohol  monster. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

12 uur geleden zei Sheriff:

Maar ik kan niet meer de kracht vinden om door te gaan. 

Tuurlijk wel. Voor je kids, maar bovenal voor jezelf! Bij mij was het de confrontatie aangaan met mijn angsten/zorgen. En daar heb ik hulp voor gezocht. Nu sinds gisteren geen alcohol meer. Heb de rest net door de gootsteen gemikt. Heb je iemand waar je mee kunt praten? Huisarts die je kan verwijzen? Wat meerdere hier ook zeggen, de alcohol versterkt alleen maar de angst / depressie. Je kunt hier uit! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Sahrda,

Ik hoop dat je vandaag nog even op het forum reageert. Ik ben benieuwd hoe het met je gaat. Geloof me, een paar weken geleden ging het niet goed met mij. Ik zat er helemaal doorheen. Ik was nerveus, angstig en doodop. Van het niet slapen en dan 's avonds toch wat drinken omdat het zo lekker ontspant. Nu heb ik bijna 2 weken niet gedronken en ik voel mij echt al zoveel beter. Alcohol versterkt alleen maar negatieve gevoelens. Dus geef het een kans, voor jezelf en je gezin. Je bent het waard, echt waar! 

@Roosje41 de eerste stap is gezet. Goed bezig! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Sheriff, 

Om te beginnen heel dapper dat je hier wel je verhaal neerzet ook al is dat harstikke eng.

Ik ben ook moeder van 3 meisjes, en ook ik ben verslaafd ik dronk ongeveer hetzelfde als wat jij deed meestal op de dagen als mijn kinderen er niet waren, mijn klachten werden steeds erger, trillen, hyperventileren had ook angsten en ik maar denken dat dit kwam door de scheiding. Niets is minder waar het komt door het gif waar we verslaafd aan zijn en daardoor voelen we ons nog minder dan we ons al voelden. Ik ben sinds januari gestopt met drinken en heb 3x een terugval gehad, ben nu weer gestopt en het lijkt erop of het kwartje is gevallen, voel me goed en kan het leven weer aan samen met mijn meiden, en nee het is niet iedere dag een 10 maar dat mag ook we blijven mensen iedereen heeft weleens een down moment. Dus gooi al je alcohol weg ga desnoods tijdelijk bij mensen wonen die je in de gaten kunnen houden meld je aan bij een aa meeting dit kan ook allemaal online, maar vecht voor jezelf ja jezelf want alleen jij kan dit doen en dan zien je dochters hoe dapper en sterk mama is. Toi toi 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...

Lieve mensen, dank jullie wel voor jullie lieve en aanmoedigen berichten. Had echt moeite om me weer aan te melden..pff. nu gelukt. Heb met jullie mee kunnen lezen.. ik leef  wel alleen tijdje in mijn waas van alcohol sinds mn laatste bericht. 2 liter per dag soms 1 maar sporadisch.  Vind het moeilijk om toch weer een bericht te plaatsen omdat het hier nogal rommeld. Maar ik zoek toch steun ondanks alles hoop ik het hier te vinden

Ik zit nu in dag 2 van geen drank.pff soms lastig. Omdat ik zeker bang ben voor serious afkick als in delirium.  Ik ben de laatste paar keer de dag erna ziek geweest. Zwak, duizeligheid, niet stabiel kunnen staan, pratenwas lastig. Nog nooit gehad. Werd er een beetje  bang van. Mijn struikelblok. Als je een lastig gesprek hebt..denk ik ik ga straks lekker een glas nemen..dat is toch mijn tigger. 

Sorry warrig verhaal. Maar moest het even kwijt 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...