Spring naar bijdragen

Berichtje plaatsen


bolletje

Aanbevolen berichten

.......................................................................................................................................................................................................................................................... ..... ........................................................

.......................................................................................................................................................................................................................................................... ..... .........................................................

 

:wacko:in één keer direct geplaatst.

bewerkt door Kohtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik las op de dagdraad dat aangemeld blijven sommigen lijkt te helpen. Ook merk ik op dat sommige forumleden steeds last van het probleem blijven houden en anderen vrijwel niet. Zelf behoor ik bijvoorbeeld tot die groep van gelukkigen. Nu zat ik te denken wat toch dat verschil kan uitmaken. Het is een gok hoor, maar misschien helpt het als je bij het aanmelden de keuze "aangemeld blijven" aanvinkt. Zo heb ik het zelf staan. Ook dan krijg je per apparaat na enige tijd een time-out waarna je opnieuw je wachtwoord moet invullen bij binnenkomst, dus het is niet zo dat je de deur voor alle eeuwigheid wijd open laat staan voor anderen als je die keuze hebt aangevinkt.

Daarom ook een vraag: Hoe staat die keuze bij jou? En heb je wel of geen problemen met berichten plaatsen Misschien kunnen we zo zien of dat matcht.

Een verklaring zou kunnen zijn dat iemand die meerdere berichten stuurt voorrang krijgt boven mensen van wie het eerste berichtje net pas binnenkomt. Dat zou ook verklaren waarom het ook helpt eerst even iets anders te doen en het dan opnieuw te proberen, wat vermoedelijk als een tweede poging wordt gezien (of zelfs de derde, want als je tussendoor ergens anders een puntbericht hebt neerzet was dat al de tweede).

[toevoeging 1]

Ik heb de instelling "aangemeld blijven" nu op al mijn apparaten uitgezet en zal laten weten of ik nu het probleem terugkrijg.

[toevoeging 2]

Hmm... nog steeds geen pobleem bij mijn eerste test na een paar uur helemaal afgemeld te zijn geweest.

[toevoeging 3]

Jaarpact plaatsen ging ook probleemloos. Misschien klopt bovenstaande theorie toch wel niet. Althans niet wat het reproduceerbaar maken van het probleem aangaat.

bewerkt door Bob
toevoeging 3
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Pinkman:

Vraagje voor de technische man/vrouw:

Waarom kan ik in een niet actieve draad posten zonder vertraging en in bijvoorbeeld een actieve dagdraad gaat dat niet?

 

Volgens mij omdat (en alleen als) je bericht in de niet actieve draad al je tweede poging is.

bewerkt door Bob
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha, wat fijn voor je @Bor. Ik heb het al vrij lang nauwelijks meer, maar jou zag ik er nog regelmatig last mee hebben. Ik vermoed dat de beheerders er toch in de loop van de tijd maatregelen tegen aan het nemen zijn. Die losten de problemen dus niet meteen voor de volle 100% op maar wisten ze wel te verminderen. Zo iets, maar da's ook maar een gok van mij.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...