Spring naar bijdragen

Zaterdag 2 oktober 2021


Claudius

Aanbevolen berichten

Helemaal mee eens Zbb. Crimineel en intens gemeen om zo doelbewust mensen verslaafd te willen maken en houden. Dat inzicht heeft mij ook geholpen om te stoppen. Dat je als willoos slachtoffer daaraan bijdraagt.

De supermarkten gaan stoppen met de verkoop van tabak. Dat vind ik goed nieuws. Dat het al een tijdje uit het zicht is geplaatst vind ik ook een goede actie. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb net Camel herontdekt. Niet door de niet-rook perikelen op het forum, maar gewoon door de doos met CD's die ik gisteren (weer eens) tegenkwam. Wat heerlijk nostalgisch zwijmelen nu. Die doos met CD's stond in de garage die ik aan het reorganiseren was, beneden. Ik bedenk me nu dat ik op zolder nog een kast met LP's heb staan. Daar zit ook nog Camel bij, als het goed is.
Heb ooit nog een LP-hoes (music inspired by The Snow Goose) van ze uitvergroot, inclusief alle belettering en met airbrush in het formaat 1,50 x 1,50 meter gespoten. Was een examenwerkstuk op de Schilderschool (tegenwoordig CIBAB geheten)Het hele jaar over gedaan, elke week een uurtje of 3. En ben in datzelfde jaar nog met m'n zus achterop op de brommer, samen met een vriend ook met z'n zus, ook op de brommer, hartje winter van Deventer naar Dalfsen (de Trefkoele) gereden, zo'n 40 km. in flinke nachtvorst, voor een concert van Camel. Na afloop allemaal overnacht in Zwolle, waar m'n zus al op een kamertje woonde.
Camel... mooie herinneringen :wub:. (en misschien toch wel daarom ook uiteindelijk, na de shag-jaren m'n sig. merk, da's minder mooi...:()

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allemaal

Alles in het groene bereik hier. Hard gewerkt 3 dagen dag,  3 dagen middag en 3 dagen nachtdienst. En nu mag ik zeggen, vakantie!! De herfst is begonnen, maar dat heeft zijn charme. Heerlijk om eens thuis te zitten en niks te moeten. Ik waardeer mijn vrije dagen in zo’n druk leven des te meer! Ohja, ik klaag niet, én ik drink niet ! Fijn weekend 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei knakker:

Ik vond persoonlijk Camel altijd vrij smerig als sigaret. De rest vond ik altijd behoorlijk op elkaar lijken. Wel vond ik het leuk dat je in de kameel op het pakje onmiskenbaar Manneke Pis kon ontdekken. Maar dat Stoptober is geen daverend succes hier zeg. Ik vestig nu al mijn hoop op de kapitein om de eer van ons land hoog te houden. Of ben jij ook alweer de sigaar @haddock?

Het wordt hier maandag de elfde. Me meissie is nog n week naar de zon met haar zus. Bij terugkomst gaat t aan. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb mijn kinderen nog nooit meegenomen naar De Efteling. Ze willen ook niet. Geen een pretpark. Sprookjeswonderland was de uitzondering. Elk jaar één of twee keer.

Vandaag begonnen met mijn opleiding en vanavond naar een heus popconcert geweest. Het was een prachtdag!

@Quinnik ben begonnen met Dunhill. Omdat mijn moeder dat rookte denk ik. Later rookte de k vrnl Chesterfield. Tja. Way back inmiddels. Gek. 

ik vind het ook zo raar dat ik ik geen problemen heb met het plaatsen van berichten. Vreemd he?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

16 uur geleden zei knakker:

Ik ken iemand die vrijwel elke discussie over politiek of grote bedrijven besluit met: “De hoge heren zijn er alleen maar op uit om hun eigen zakken te vullen.” Dat moge zo zijn, maar dan ben je zelf in in dat geval helemaal een oetlul als je steeds vrijwillig duiten in die zak blijft werpen.

De lage heren (en dames) ook, die zijn er alleen minder handig in :P en inderdaad oetlul zijn is een keuze. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...