Spring naar bijdragen

Woensdag 28 juli 2022


Maja

Aanbevolen berichten

Goeie morgen allemaal,

Niks ik weet niet wat er is gebeurd maar het is niet goed. Daarom voor jou heel veel sterkte:heart:.

Hier gaat het nog steeds toppie. Ja die verrekte moeheid, maar als ik flink rust, valt dat ook wel mee. Toch vind ik dat nog steeds moeilijk, omdat ik alles zo leuk vind om te doen. Vandaag weer een daggie vrij dus hier aanwezig.:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,  @Zbb   snap je gevoel maar als je met drank in je mik kenbaar geeft aan iemand dat je niet meer wilt leven  vervolgens  niet meer bereikbaar  bent  dat onstaan  er zorgen .

En ja het is mij ook overkomen dat ik tegen mijn zus van alles op de app geroepen heb , en ze ook geen uitweg meer wist en dus ook  hulpdiensten op mij af gestuurd heeft.

Wat was ik boos achteraf,  wat voelde ik mij  verraden  .

Kreeg weer een aantekening  veilig thuis erbij .

Maar ze deed het enigste juiste en zorgen dat ik veiligheid  om mij heen kreeg of hulp want ik was doodziek in de binge.

Daardoor  nu besef ik mijn steeds meer wat je jezelf aandoet maar ook anderen als je drinkt en gewoon een flinke allergie hebt voor drank want je kan er niet tegen .

Het enigste  is nooit meer drinken geld voor mij want het doet  dingen met mij  die  niet  goed zijn. 

bewerkt door Lieke7777
Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 minuten geleden zei jopie:

Wie wat deed is niet relevant, tenzij je schuldigen aan wilt wijzen. Of fout en goed wilt benoemen. En mijns inziens kán dat helemaal niet in een situatie als deze: iedereen heeft te maken met zijn eigen waarheid, kwetsbaarheden, beweegredenen......iedereen doet wat hij het beste vindt in die situatie, althans, daar ga ík vanuit.

..wat wel kan, en wat bij mij ook gebeurt, is dat ik ook in een situatie als deze, die zo ver van mij afstaat dat dat lukt (immers, ik ken zbb en spirit nauwelijks, laten we even reeel blijven, mijn leven verandert niet door hun wel en wee) en zo dichtbij is dat het ook op mijn eigen leven past, dagelijks......weer even kijken naar wat het met míj doet, en waarom ik doe wat ik doe, voel wat ik voel, leef hoe ik leef. 

commotie: "wat je raakt zegt iets over jezelf"   moet je je alleen niet af laten leiden door de inhoud van het drama van de ander...

 

Jij kunt het zo mooi verwoorden allemaal. Ik ook maar alleen in gedachten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...