Spring naar bijdragen

Vrijdag 23 Juli 2021


Claudius

Aanbevolen berichten

@niksgecondoleerd en heel erg veel sterkte. :(

De schilders zijn voorlopig klaar. Balkon heeft weer zijn afscheidingen naar de buren terug. Schilders komen over 3 weken terug om echt te schilderen. Laatste fase.

Vandaag neem ik rust. Heel veel rust. Alleen doen waar ik zin in heb. 

 

Dagpact

Claudius

Tatum

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja en nee. Ik wilde een hond voor de tweeling, maar D wilde dat heel erg niet. En toen hadden de buren van vrienden een nestje puppies en ging ik even kijken. En ik was meteen verkocht en verknocht aan eentje. Maar ja, D wou echt heel erg niet. De oplossing is geworden dat ze puppy aan mij hebben verkocht, dat ze op de boerderij blijft wonen, dat zij voor de opvoeding en het dagelijks onderhoud zorgen en dat ik voor suikerbaas van puppy speel en vaak aan kom waaien, al dan niet met tweeling. Ze hebben daar veel meer leuke beesten en dat maakt me best rustig, dat gezelschap.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Quinn, mijn hond woont nu ook bij een tante van mijn exgenote omdat ik in m'n eentje geen tijd heb voor hem (hij moet 2 uur per dag lopen/rennen) en zij geen vaste woning heeft nog.

bewerkt door Best
Te vroeg op versturen geklikt
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Bor:

Oops. Ben ik weer te bot of te direct? 

Nee hoor, ik wilde voorkomen dat ik dat zou zijn. En okay, het is ook best een luxe manier van een hond hebben, dat ook. Alleen de lol. Maar wel de enige mogelijkheid voorlopig, want ik heb liever niet te vaak dikke ruzie met D, straks moet ik weer optyfen.

@Best lastig ook, er komen steeds meer zaken langs die geregeld moeten worden tot niemands echte tevredenheid. Mooie nieuwe avatar trouwens. Helpt het al?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...