Spring naar bijdragen

Vrijdag 2 juli 2021


Aanbevolen berichten

Mogge! Werd wakker met het geraas van vechtende honden. Holenbeer had ze uit elkaar getrokken en had er 1 aan elke hand maar ze wilden nog door :( Tussen de middag maar ff een fietstoeter halen bij de decathlon, dat is vreselijk effectief om ze te laten stoppen, dat heb ik al eens iemand zien gebruiken. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen! Alweer naar huis. We hadden eigenlijk het plan om in het najaar een weekje naar de zon te vliegen. Besloten om het niet te doen. In september nog een weekje in Nederland. Volgend jaar dan naar het buitenland. Is mini anderhalf jaar, kan ze zelf lopen op het strand. Hebben jullie 2 honden @bumperjim

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. Voor mijn slaapkamerraam staat een grote rolsteiger van de schilders. Meestal komen ze tussen 7.30 en 8.00 uur. Nu ging mijn wekker om 7.00 uur en hoorde ik al geluiden buiten. Gelijk mijn slaapkamer uitgevlucht.

Ik snooz altijd zo graag. :(

Nou maar douchen en straks naar werk. Morgen weekend en over 2 weken vakantie. Iets vrolijks om aan vast te houden. :)

 

bewerkt door Tatum
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie morgen allen,

wij hebben de wereld van kindje bewust heel klein gehouden tot ze twee was (dus enkel een paar keer center parcs)… daar wilde ik verandering in brengen vanaf haar jaar of drie…maar toen kwam dus Corona…we wonen niet zo ver van een leisure vliegveld dus veel (sport)vliegtuigjes boven onze tuin…kindje wil dus ook heel graag vliegen want dat heeft ze nog nooit gedaan…

ik vraag me toch nog altijd af of het terug wordt als vroeger, wij pakten een vliegtuig zoals een bus precies…zal dat voor haar generatie ook zo worden of wordt dat dan echt zoiets ‘van vroeger’?

heel het gedoe van testen, coronapaspoorten etc…houdt mij in elk geval nog wel tegen…ik vond het altijd al meer en meer zo’n gedoe, dat vliegen, vlieghavens, controles,…en nu dus nog meer van dat…neemt voor mij toch een stuk van het reisplezier weg…

voor haar wil ik het wel doen maar zelf heb ik daar allemaal niet zoveel zin in…

nog maar wat uitstellen dus…binnenkort wordt ze al 4 en dan denk je ‘oei en dan heeft ze nog nooit gevlogen’, precies of dat is eigenlijk allemaal zo maar normaal…eigenlijk niet dus en tegelijkertijd ook weer wel…heel raar…

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. Ja, ik zou ook twee keer nadenken voordat ik met het vliegtuig ga. Mijn dochter was dus met een groepje van zes naar Spanje.  Voor de terugreis was een van hen positief getest. Mijn dochter gelukkig nog negatief. Hij mocht dus niet mee terug met het vliegtuig.  Zijn vader is hem met de auto komen ophalen.  Mijn dochter bij thuiskomst direct getest en zoals ik al verteld had positief.  Ze is behoorlijk ziek, hoge koorts, keelpijn, ze eet bijna niets. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 minuten geleden zei Musashi:

................. wij pakten een vliegtuig zoals een bus precies…zal dat voor haar generatie ook zo worden of wordt dat dan echt zoiets ‘van vroeger’?

Ik hoop dat dat ongebreidelde vliegen inderdaad 'iets van vroeger' zal worden in de toekomst. 
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Als het weer zo blijft in Nederland pak ik eerst mijn koffer in en dan boek ik een last minute naar Spanje. Alicante of Valencia. Ik ben er vaker geweest.

Ik heb 2 prikken Pfeizer gehad, corona testbewijs al uitgeprint (ik krijg op vakantie regelmatig problemen met mijn telefoon en dan werkt de app niet). Mondkapjes mee in de handbagage. En daarna vooral overal wachten. 

Ik red me wel. :)

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@rosa45ik snap dat jij je zorgen maakt over je dochter. Vreselijk om haar zo ziek te zien. :(

Ik ga alleen en heb geen direct contact met anderen. Vorig jaar ben ik naar Benidorm geweest. Ik had toen al in januari - voor Corona in Nederland kwam - geboekt. Daar was het strand verdeeld in vakken. Buiten je eigen vak moest je een mondkapje op. Ze hadden het daar goed voor elkaar. 

Na die vakantie gingen we in Nederland pas mondkapjes dragen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...