Spring naar bijdragen

Zondag 27 juni 2021


ikkanhet

Aanbevolen berichten

27 minuten geleden zei Yana:

Hopelijk vind je iets wat inspirerend is voor je. Denk je al een bepaalde kant op?
Weet je wát leuk is (sorry hoor, waar bemoei ik me mee maar ik kan het niet laten :blush:)... fotograferen!
Ik las dat je vroeger in de doka stond, dus misschien is het wat voor je?
Ik doe een beetje aan macro-fotografie, dan hoef je niet ver weg, je kruipt gewoon wat in je eigen tuin rond en er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Én je kunt fotobewerking leren, zó leuk is dat, sommige mensen maken de meest gave creaties met hun eigen foto's.
Oh en ik bedenk me dat als je graag op terrasjes zit maar dan het drinken mist, dan heb je een camera bij je om grappige, mooie, ontroerende situaties op straat te fotograferen, of je maakt macro's van de bubbels in je spa rood.

Nou ja, het leven is vol van leuke dingen, hopelijk vind je iets wat voor jou fijn is. Ik wens je in ieder geval toe dat je geen drank meer nodig gaat hebben om te genieten van het leven :heart:

Vindt het echt een super goed idee en ga er zeker wat mee doen. Foto's bewerken lijkt me ook super tof.

Bedankt lieve @Yana:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leuk @ikkanhet Je kunt zoveel kanten op met fotografie en -bewerking. Google voor de grap eens op 'surrealistic photohop', dan zie je gave dingen (vind ik).
(Je hoeft trouwens niet het dure photoshop te gebruiken, GIMP is een vrij te downloaden bewerkingsprogramma en daar schijn je ook alles mee te kunnen).

bewerkt door Yana
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik kan er maar niet bij met mijn verstand hoe ik al de jaren toch heb verzopen. Hoe dankbaar en blij ik ben met de tijd die ik nu heb. 
Vanmorgen om 9.00 uur op, douchen, aankleden, uitgebreid ontbijten (of is dat al brunch :D) daarna met de kinderen naar de intratuin. Morgenavond gaan we een kitten uitzoeken en daar moeten natuurlijk spulletjes voor komen. Daarna boodschappen en zo komen vrienden F1 en EK kijken. De tijd, de energie die ik heb. Mijn huis opgeruimd en schoon, de tuin die blinkt en gezellig vol staat met plantjes (dat is een hobby die ik had verruilt voor drinken). 
 

@ikkanhetik lees dat je moeite hebt met tijd, dat is voor mij erg herkenbaar. Ik heb daar ooit cognitieve gedragstherapie voor gevolgd in een groep en doe dat nu individueel. Ik heb er veel aan. Het gaat over het doorbreken van patronen. Misschien is het ook wat voor jou?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...