Spring naar bijdragen

Maandag 21 juni 2021


ikkanhet

Aanbevolen berichten

goeiemorgen frummers
wat een water alweer voor de natuur
en een dag thuis orde op zaken stellen
is ook niet verkeerd.

Nancy:heart:

en Cleo :heart:
ook hier vaak outsidergevoel gehad, en nog. Maar er nu vrede mee en blij zelfs. Ik hoef me niet meer te conformeren.
Zie in mijn team iemand die ook nog zo vast zit in het haar best doen. Ook hoe averechts het werkt. Jammer.
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Cleo66:

Ook ik ben vroeger veel gepest , en ik begreep maar niet waarom . Steeds meer mijn best doen om er toch bij te horen .

Myep en daar word je ongelukkig van. Die "er" groepen waar mensen "bij" willen horen, hangen in mijn ervaring aan elkaar van 90% twijfelende desparate erbij willen horenden en meestal maar 1 of 2 coole personen die eigenlijk helemaal nergens bij willen horen maar iedereen wil bij hen horen :D 

Ik probeer het niet meer te doen, ergens bij willen horen. Soms overkomt het me nog wel dat gevoel maar je wordt er alleen maar ongelukkig van.

Ik heb meer als ik iemand tegenkom waar het mee klikt dan wil ik daar wel "bij horen" whatever it may be, maar ik probeer er geen groepen meer in te zien die mij al dan niet opnemen of uitkotsen.

 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei spirit:

DAGPACT:
Yvonne 
ikkanhet
Quinn
Jane

Spirit

Heel ander weer vandaag. Nu weet ik weer niet wat ik aan moet trekken :face-icon-small-shocked:

Moet nog ergens een zomerjasje hebben, maar geen dee eigenlijk waar en misschien heb ik het wel weggeven. 

He Cleo, wat vervelend dat je je zo rottig voelt, maar je bent hier zeker niet de enige in hoor. Ik herken zo dat ongemakkelijke gevoel. Heb het zelf ook altijd. Misschien zit het ook wel deels tussen onze oren, maar dat maakt het gevoel er niet minder om.

Morgen komt er een fietsenmaker aan huis mijn band plakken. Misschien kan ik er met mijn verzekering iets mee. 

Nancy, sterte met al je ziekenhuisperikelen. Verwijdering van een galblaas, kan je wel van opknappen. Veel plezier vanmiddag met de kleinkids. 

Ik ga in de benen. Aankleden en hond uitlaten. 

Lol heb je een lekkebandenverzekering? :D 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. @Cleo66 ik herken dat ook hoor. Laatste tijd het idee dat ik altijd degene ben die het initiatief moet nemen met vriendinnenafspraken. Ik dacht, ik laat nu eens niks meer horen. Denk dan meteen: ben niet leuk genoeg. Gelukkig gisteren wel weer gezellig bijgekletst met vriendin. Mensen hebben het ook gewoon druk, ikzelf ook, maar denk meteen dat ik niet de moeite waard ben. Vind jij ook wel wat je zoekt in vriendschappen? Wat geeft het jou? Er is niks mis mee om contacten te verbreken als ze jou niet gelukkig maken. Ik heb zelf liever wat minder vrienden, maar dan wel echte. :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 minuten geleden zei Rosee:

Wat geeft het jou? Er is niks mis mee om contacten te verbreken als ze jou niet gelukkig maken. Ik heb zelf liever wat minder vrienden, maar dan wel echte. :heart:

Precies dit maakt het moeilijk want, wat wil ik dan? Wat zoek ik dan? Daarvoor moet je eerst jezelf leren kennen en dat is voor mensen met een verslaving heel lastig. Er is mij verteld dat alle tijd die ik heb gedronken mijn emotionele ontwikkeling ook nagenoeg stil heeft gestaan en dat geloof ik ook wel eigenlijk. Mijn manier van reageren op bepaalde situaties is namelijk nooit veranderd hoe graag ik dat toch wel anders had willen zien. Dit is een proces waar ik nu pas mee ben begonnen eigenlijk en dat komt omdat dat niet werkt als je drinkt. 

Het krampachtig mensen bij je willen houden is een vorm van vluchten. Zolang er mensen om je heen zijn is er geen noodzaak om naar jezelf te kijken en dat kan zeer prettig zijn. Dus daar komt dat cliché weer: je kunt pas van een ander houden wanneer je van jezelf houdt. 

(och wat had en heb ik een hekel aan die zin) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier staat vandaag weer zoveel herkenbaar voor mij. Ik ga nu ook niet direct op iemand reageren, ik ga mensen vergeten te antwoorden. Ik mag ook mijn Calimero hoed niet teveel aantrekken. Ik heb het opgeven steeds maar weer sommige te contacteren. Het alleen gevoel zijn op deze wereld, is zeker geen fantasie. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier ook shit shit shit. Vorige week met een oude vriendin gebeld. Samen op LEAO en MEAO gezeten. Lijken heel veel op elkaar. Zijn zelfs met dezelfde man getrouwd geweest. Ging slecht met haar. Uren gepraat en ze zou van het weekend hier komen praten. Gaat niet meer lukken m ze heeft haar leven genomen. Ik heb er van schrik ook een open gemaakt dus laat me maar. Morgen weer beter. Ben er ff helemaal van af nu.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...