Spring naar bijdragen

Vrijdag 18 juni 2021


ikkanhet

Aanbevolen berichten

@Artemis, het is allemaal nog heel vers en dat is gewoon moeilijk. Moeilijk om een lichtpuntje aan het einde van de tunnel te zien op veel momenten nu. Dat gaat slijten dat weet/hoop ik. Het is vreemd en mooi tegelijkertijd dat ik nu door dit allemaal heen ga nuchter. Stoppen met drinken is al zwaar en ik verbaas mezelf dat ik het nu in deze situatie vol houd en doorzet.

@spirit, misschien een cracker met kaas of iets anders wat niet zwaar op de maag ligt?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb heerlijk gezwommen. We mogen weer douchen naderhand. Wat een genot, een warme douche na het zwemmen! De simpele dingen van het leven. 

Vorige week heb ik een close vriendin weer eens drie zoenen op de wang gegeven, na meer dan een jaar. Dat was ook zo'n moment. De tranen liepen over mijn wangen. Ik deed eerder of het allemaal prima was, maar dat was het eigenlijk niet. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ging naar de spinningles in een T-shirt, in de haast m’n regenpak vergeten.
Na de les hoosde het! Het regende écht pijpenstelen. Afijn, een paar gaten in een vuilniszak geknipt en op de fiets gestapt. De damp sloeg overal van af. Het was stil op straat, heel fijn eigenlijk.
Ik was toch al drijfnat, dus ik ben nog een stukje omgefietst. En als bonus zag ik nog een stukje regenboog.

(tussen 18.00 en 20.30 heeft het hier 20 mm geregend)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 dagen  gewerkt  was benauwd  /  vies op het werk kan er op zich wel tegen behalve  dat ik af en toe erg moe er van werdt maar die mensjes zitten  maar  te hangen  in de rolstoel  hebben  er wel  last  van.

Airco  is helaas  kapot  bij  ons ( werk  )  maar  ze zijn deze week gestart met een complete  vernieuwing  van het hele  systeem  dus even volhouden  .

Verder staat  de hele schutting  en hebben  we besloten het tegelen  uit handen  te geven   morgen  avond  komt  er iemand langs voor een offerte te maken.

Verder  nu vrij het weekend  en as week vervolg op mijn toen zo belangrijk  gesprek  maar  deze gaat dus echt  fysiek plaatsvinden  op kantoor Brijder  , mijn man gaat mee dit keer .

Zie er enorm  tegenop  .

Verder evaluatie  gehad over de Ots  deze gaat er ws af als deze verloopt  als het  aan onze voogd ligt maar  ze moet  dit  nog met haar team beslissen wij gaan dan wel  naar  het wijkteam gezet worden  vanwege bepaalde  beschikkingen  die  blijven  doorlopen  en verlengd kunnen  worden dan  zonder problemen  zoals de persoonlijke  coaching van mijn  oudste  6 uur per week .

En de ADHD medicatie  begeleiding  vanuit impegno psycholoog   voor  beide  jongens  . 

Dus  al met al gaan we richting  de eindstreep  .

 

 

bewerkt door Lieke7777
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Fijn @Lieke7777dat de eindstreep in zicht komt! 
 

Ik ben vanavond nat geregend tot op m’n onderbroek, zeiknat was ik... thuis gelijk onder de douche maar pfff

Maar, niet gedronken dus een geslaagde afmelding voor het dagpact! Nu in bed onder mijn 9 kilo dekentje, ik slaap er fantastisch onder :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...