Spring naar bijdragen

maandag 24 mei 2021


Yana

Aanbevolen berichten

Goedemorgen 

We waren een weekendje weg maar zijn eerder naar huis gegaan vanwege het weer. Helemaal prut in een tent en we konden natuurlijk ook niet naar een museum ofzo. Dus weer lekker in eigen huisje :) 

dag 78, ruim 11 weken nuchter en het gaat prima. Zelfs het songfestival en dronken buren waren geen trigger. Het gaat goed!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De zomer ben ik ook bang voor, dat begint al in maart die angst. Die is ontstaan door de overgang. Ik had het heel heet altijd en daarnaast nog de opvliegers er over heen, 10 jaar lang, dat heeft me toen ook helemaal uitgeput. Kan nog steeds niet tegen warmte 20 graden is al teveel dus dat wordt maanden lang boven in bed liggen met de airco aan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier staat hij altijd op 19 graden. Komt door alle spanningen en angst dat ik het warm heb en dan ook nog de warmte van buiten er tegen aan dat gaat niet dus dat wordt binnen zitten maanden lang. Ik haat de zomer, word er depressief van.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maar moet bekennen  dat als  ik aan het werk ben en ik sta mensen  te verzorgen en de climat control is weer  eens kapot  op het  werk  dat ik dan ook  sta te puffen hoor in die warme badkamers.

Ik werk gesloten afdeling  dus er  kan ook bijna  geen raam los   alleen een bovenlichtje.

bewerkt door Lieke7777
Link naar opmerking
Deel via andere websites

De eerste investering die we deden toen we ons huis kochten, was een zwemvijver, echt geen moment spijt van gehad, zeker met de hittegolven tijdens de laatste zomers. Ik kan het echt iedereen alleen maar aanraden...ons huis zelf is (te) klein en beetje onafgewerkt daarentegen maar dat kan me dan eigenlijk echt niet deren...ook niet de commentaren van een ander als wij dan maar in de vijver zitten terwijl iedereen puffend rondloopt...wie laatst lacht...

bevestigt eigenlijk nog maar eens dat de beste beslissingen eigenlijk altijd degene waren waar (bijna) niemand het mee eens was en ons/ mij voor zot verklaarden...dus eigenlijk gewoon nog een bevestiging van je eigen gevoel te volgen...altijd de beste keuze!

maw ik kan niet wachten tot het warm(er) wordt!

bewerkt door Musashi
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren heb ik de hele dag in het bos gelopen, grotendeels door de miezerregen. Maar ik vond het toch heerlijk. Nergens aan denken en gewoon gaan. Ik heb een waterafstotende broek en goede jas met capuchon. Niemand maakt mij wat. <_<

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...