Spring naar bijdragen

maandag 24 mei 2021


Yana

Aanbevolen berichten

3 minuten geleden zei ikkanhet:

Nog niet?

Nu zie ik het wel.

De weersites zijn er zoals gebruikelijk niet helemaal over uit, maar dat er beter weer aankomt lijkt me wel zeker (is ook niet zo lastig:blush::D).

bewerkt door Sandro
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Sandro:

Goedemorgen allemaal.

Goed bezig! Volgens mijn hardloopapp nader ik de 1.000 kilometer sinds juli 2020.

Ik was laatst vergeten buienradar te checken en kwam tijdens het hardlopen in een regen/hagelbui terecht, niet normaal. Maar ben dan te eigenwijs om te gaan schuilen. Voordat ik de voordeur weer door kon moest ik eerst mijn kleding en sokken uitwringen. Maar normaal heb ik weinig last van gesop. Ik loop dan ook niet door de bossen.

:D Ik wel maar er is weinig horizontaal waar modder blijft liggen  

1000 poeh hee nee zover kom ik lang niet. Ik zit een eindje boven de 500 schat ik. Zojuist 8 gedaan met 300m D+. Moet toch weer wat minder eten want ik loop behoorlijk te zeulen om die pens boven te krijgen ook al heb ik verder wel een goeie vorm op dit moment. 

Probleem is nu dat hond (hardloopmaat) last vd heupen heeft en ik kan geen langere afstanden meer met haar hardlopen. 10 is echt max. Gisteren gewandeld toch weer iets te ver circa 15, dan heeft ze er last van en moet je echt 2 dagen rust gunnen daarna. :( 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja ik hou er ook niet van, van airco, ben het ook niet gewend thuis, hier hebben we gewoon in elk vertrek een ventilator. Maar hier is het hardstikke droog altijd, makkelijk uit te houden ook als het 40 graden is. 40 graden in Nederland is minder grappig maar vaak kan er nog een hoop geisoleerd worden.

Ik zie het bij mn moeder die klaagde ook over de hitte. Das nog allemaal enkel glas in de slaapkamers, daar staat dan de hele middag de zon op die immense hollandsche ramen, ja daar haal je de koekoek dat je t dan warm krijgt :D 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...