Spring naar bijdragen

Pedro


Pedro

Aanbevolen berichten

Het gaat met pieken en dalen, de motivatie en stemming fluctueert. ‘s Morgens gaat het goed, opstaan zonder kater en dus direct profijt van het niet drinken. s’ Avonds lastiger want dan moet de fles dicht blijven en moet ik m’n motivatie oppeppen. Gisteravond heeft het dagpact me ook geholpen, in de ochtend beloofd om de niet te drinken, dan ook niet te slap zijn om deze belofde in de avond te breken en ik voel de frummers hier mee kijken..haha. Vandaag hier één van de zeldzame regendagen en een goed excuus om lekker lui te zijn en wat te lezen. Ik ben begonnen in De verslaving voorbij van Jan Geurtz, het lezen van boeken mbt alcoholverslaving helpt ook om de motivatie op te krikken. De spreekwoordelijk knop die om moet is bij meer een schuifregelaar, langzaam naar nul, niet mbt gebruik, dat is al gestopt maar meer van het besef van ‘nooit meer’. Op weg naar een mooie fade out hopelijk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb in het begin alles gelezen wat er over verslaving te lezen viel. Hier op het forum. Documentaires gezien van Louis Theroux. Die docu van die ene jongeman die zich dooddronk ( lekker vaag, maar ik weet de titel niet) Alles. 

En inderdaad de avonden vond ik ook het ergst.

Een nieuw ritueel bedenken? Een non alcoholisch drankje waar je je op kunt verheugen? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb me hier voorgesteld en vind en dan ook netjes om ook af te melden. Ik merk dat het forum voor mij niet echt werkt. Dat ligt dan weer niet aan alle vriendelijke en hulpzame deelnemers hier. Het heeft meer te maken met de vorm van communiceren wat inherent is aan een internetforum. Het is niet iets waar ik comfortabel bij voel in relatie tot mijn alcoholprobleem. Ik wens iedereen hier om alcohol de baas te blijven of te worden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...