Spring naar bijdragen

Do 13 mei 21


Aanbevolen berichten

1 minuut geleden zei knakker:

... Dat je zo’n warme dampende drol door het zakje in je handen voelt.

Toen dat net verplicht werd vond ik dat ook niet prettig. Maar het gekke is dat ik tegenwoordig die warme van m'n eigen hond prettiger en 'vertrouwder' vind aanvoelen dan die kouwe onbekende van een andere hond die ik dan regelmatig meeneem.. :)
't Zal wel net zoiets zijn als de poepluiers van eigen kinderen, denk ik dan maar zo... daar heb ik dan weer geen ervaring mee en lijkt me dus verschrikkelijk..:blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Yvonne:

Tsja Artemis, ik heb gereageerd op onderwerpen/berichten die mij wat deden, die ongewoon, bijzonder, verdrietig, opvallend of verwarrend waren, als ik op werkelijk alle personen die hebben gepost gisteren ga reageren ben ik de hele ochtend wel bezig ben ik bang, en die tijd heb ik niet... 
Maar jou wens ik uiteraard ook een heel goede morgen :) 


 

Goedemorgen, helemaal goed, ben aan oefenen in gezien worden

jij ook een heel goede morgen :rose::)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

23 minuten geleden zei knakker:

Ik vind honden schitterende dieren, maar dat gehannes met poep staat mij altijd wel tegen. Dat je zo’n warme dampende drol door het zakje in je handen voelt. In dat opzicht ben ik wel blij dat onze katjes heel kuis hun behoefte op hun eigen bakje doen. 

Mijn poes heeft thuis een poepdoos, met hop- in bovenkant. Alle katten in de buurt gebruiken mijn tuin als kattenbak. :D zo gezellig is het bij mij :rolleyes:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hallo @knakker en iedereen die hier vandaag is, dank voor het door jullie gezien worden :heart:

we gaan er een mooie dag van maken.

Ik heb de dagelijkse ik-trek-mijn-lichaam-aan dingen gedaan, hoe ouder ik word, hoe langer dat duurt. En...... vandaag mijn teennagels knalrood gelakt. Dus het is zo mooi weer dat het weer kan. Ik word daar zo blij van. Als ik yoga doe en rode teennagels zie krijg ik een zomer gevoel van. 

Nu eerst behangen en daarna naar zee

Link naar opmerking
Deel via andere websites

mijn poes is een luxe Britse koningin, die alleen maar binnen blijft, we wonen aan een drukke straat waar regelmatig katten doodgereden worden. Ze is nog nooit buiten geweest en we hebben veel binnen ruimte met veel verstop en speelplekken. mevrouw heeft het heel luxe binnen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou, ik wou vanmorgen even bijlezen omdat ik @Reacher niet zo lang kon missen. Ik heb het begin van de dagdraad van gisteren geprobeerd te begrijpen maar was meteen de draad kwijt. Ik dacht dat ik op het forum voor democratie zat i.p.v. op het forum voor alcoholisten. Daar is het ook zo’n komen en gaan van mensen. Zeg @Bob, kun jij geen tabel maken van de nieuwe namen waarmee degenen die definitief zijn vertrokken zich weer aanmelden? Als we dan een draadje “Wie is Wie niet?” maken en “Wie is Wie?” weghalen, moet de boel duidelijk zijn volgens mij. Ik snap nu wel de naam van de AA, daar hoeven ze niet te klooien met namen, handig. En dan maken we voor nieuwkomers een apart draadje over alcohol, anders blijven die weg omdat ze denken dat het over seksuele voorkeuren of zo moet gaan. Zelf houd ik van een kruising van gele en rode mensen, oranje dus, ik vind Maxima echt een stuk, maar die wil me niet. Valt zeker niet op ouwe zakken. Die is sowieso maar aangetrouwd oranje, ze is van nature gewoon geblondeerd. Zelfs die kun je niet vertrouwen volgens mij.
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 minuten geleden zei knakker:

Maar als jij in de binnenstad van de gepromoveerde club woont dan zit jij ook mooi Koh. Ik zou jaloers zijn als ik zelf al niet zo”n mooie stad had. Alleen ónze voetbalclub promoveert nooit, bij lange na niet. De fans maken dan ook nooit herrie maar verlaten meestal stil en met afgewend hoofd het stadion.

Ik woon niet echt in het 'echte' winkelgebied maar net aan de rand daarvan. Onze straat is wel een doorgangsroute voor vooral fietsers en wandelaars (want eenrichtingsverkeer de andere kant op voor auto's) en omdat het hier nogal smal en hoog bebouwd is is het een 'galmgat'. Wij lagen al in bed, dat zal zo rond elf uur geweest zijn, toen ineens die lawaaierige 'fans' zingend, schreeuwend, juichend en vuurwerkafstekend richting Brink gingen. Onze hond, die altijd in een hoekje van de slaapkamer slaapt, sprong 'schijtsbenauwd' bij ons op bed..
Zelf heb ik niet zo veel met voetbal, hoewel ik van de week wel bijna geëmotioneerd raakte toen ik met de postbode in gesprek raakte en hij vol passie over 'zijn kluppie' en de kansen op promotie begon te vertellen.. Na ons adres werd die middag de post veel later dan gewoonlijk bezorgd. :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 minuten geleden zei Yana:

Heb ik het nou goed onthouden @ikkanhet dat jij een dochter hebt waar je geen contact mee hebt? En is het van deze dochter dat je gisteren een foto hier zag verschijnen? Dan kan ik me voorstellen dat je daar ontdaan van was.
Of zit ik nou uit m'n nek te kletsen?

Ik heb inderdaad een dochter waar ik inmiddels alweer een tijd contact mee heb. Heb haar de foto doorgestuurd en ze vond het ook frappant hoe ze erop lijkt. Maar ze zegt mam dat ben ik 1000% niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

13 minuten geleden zei Artemis:

mevrouw gebruikt alleen nog de nieuwe hop inn, de oude twee staan in het schuurtje. Voor schoonmaak , misschien buiten zetten voor de hele buurt katten, ik heb regelmatig kattenkak aan mijn schoenen  

Vond ze best  prijzig  heb er maar 1 :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...