Spring naar bijdragen

Woensdag 12 mei 2021


niks

Aanbevolen berichten

2 minuten geleden zei nancy:

Sorry, ik heb niks bijgelezen, ik zit te huilen hier. Nog steeds niet gebeld door cardioloog. Afspraak om kwart over 9. Natuurlijk achteraan gebeld. Wachten gewoon. Hebben die mensen eigenlijk wel in de gaten wat het met je doet?? 

:rose::rose::rose:

Ook een bloemetje

Hebben ze vast wel in de gaten maar die lopen waarschijnlijk ook de hele tijd keihard achter de feiten aan :( 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 minuten geleden zei Musashi:

Dus om kort samen te vatten: Bor en Renaldo/ in zichzelf/ bijhorende topics zijn meteen weg...en vocatus/pubquiz blijven maar staan...dat is toch wel heel raar niet? Of zie ik iets over het hoofd?

Vocatus heeft in al zijn drukte waarschijnlijk vergeten om daadwerkelijk een berichtje aan de moderator te sturen....:ph34r:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo hee, wat gaat het hier in een razend tempo ik durf bijna niet in te voegen!

Goedemiddag lieven mensen, ik heb nu 4 dagen vrij en heb wat leuke projectjes voor de tuin om mij mee bezig te houden. Ik heb er zin in want mijn drukke hoofd loopt op reserve momenteel, het is veel momenteel op mijn werk . Op zich vind ik mijn werk wel leuk maar er gaat wel een hoop vrije tijd in zitten :rolleyes:

bewerkt door Maverick
Aanvulling
Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei haddock:

Ga dan ook met pensioen, heb ik n kleine 5 jaar geleden gedaan. Eigenlijk met n beetje angst en beven, maar bevalt prima.

 

destokouwe

Ha ha, nog 6 jaar en 350 dagen @haddock dan kap ik er ook mee. Ik denk zelf dat het mij ook prima gaat bevallen. Ik weet mezelf  over het algemeen prima te vermaken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

9 uur geleden zei Musashi:

Heuh dat is wel raar hè, want @Vocatus is er nog wel? Het lijkt hier precies hetzelfde als de vaccinaties: volgorde totaal willekeurig! :D

Hey,..bor en renaldo zijn idd definitief weg. Wat mij betreft. Na 3 dagen had ik nog niets gehoord van moderator. En heb me toen bedacht. Ik wil niet meer actief meedoen op het forum. Maar wellicht kan ik later nog wat leren als ik nuchter ben en teruglees. Ps: het gaat goed met stoppen,..heb voor eerste keer gevoel dat de knop om is,..ik wil dat gedrink en gedoe niet meer

 

pbtje.JPG

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op fb zouden ze zeggen: het is hier geen vliegveld. Je hoeft je vertrek niet aan te kondigen :lol:

Vervelend wel dat alle bijdragen van degene ook verdwijnen, je kan draadjes niet normaal lezen... Daarom zit ik eigenlijk ook alleen actief op de dagdraad 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Kohtje:

Nou @bolletje, ik had dat trieste berichtje van je overlezen in de chaos. Had je dat diertje al van jongs af aan of heb je hem/haar later geadopteerd? Heb je nog meer poezebeestjes of alleen nog je hondje nu? Ik weet wel zeker dat je hem/haar een goed leventje hebt gegeven. Dat is aan jou wel toevertrouwd. Sterkte, bollemeis.

Dank  je wel Lieve Kohtje,

Ik heb hem, samen met m'n poes Pommetje gekocht van de dierenambulance 18 jaar geleden. Het zijn allebei flessenkittens dus mensenhanden gewend. Heb nu nog een iniminie poesje, twee hondjes en 9 butterfly kois.

Kwiebus had ook een schildklierafwijking. At bijna 2 blikjes voer per dag plus nog mijn groenten en vlees. Dat moest er ook allemaal weer uit. Dat is het enigste dat ik niet zal missen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...