Spring naar bijdragen

Dinsdag 13 april 2021


Maja

Aanbevolen berichten

Zojuist zei Vocatus:

Dit is erg vernederend en pijnlijk om te zeggen. Maar eerlijk gezegd;...dat deed ik toen ik veel dronk. En op gegeven moment had ik 12 volle cola flessen in mn slaapkamer staan. Mensonterend

Ik drink  bijna dagelijks  1 tot 1.5 liter cola light  .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

27 minuten geleden zei Bor:

Nee hoor. Geen grap. Ik meen dat serieus. Ik moet ook altijd vaak plassen en dat is soms best lastig, vooral als je het niet goed kunt ophouden zoals mij. (bij m'n laatste bevalling is m'n baarmoeder gekanteld en drukt op m'n blaas). Ik gebruik al vanaf m'n 30ste incontinentie verbandjes. Tegenwoordig zijn die dingen heel discreet hoor en als het helpt.. why nut? 

Ik ben op dit moment alleen verdrietig. Dacht dat het forum me zou helpen ben naar Scheveningen geweest waar ik wou drinken maar het toch niet heb gedaan omdat ik niet lekker was. Maar nu heb ik er dus wel een genomen omdat ze me wild maken hier. Maar is natuurlijk mijn eigen schuld zoals altijd. *

bewerkt door moderator
schuttingtaal
Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 minuten geleden zei ikkanhet:

Ik ben op dit moment alleen verdrietig. Dacht dat het forum me zou helpen ben naar Scheveningen geweest waar ik wou drinken maar het toch niet heb gedaan omdat ik niet lekker was. Maar nu heb ik er dus wel een genomen omdat ze me wild maken hier. Maar is natuurlijk mijn eigen schuld zoals altijd. Fuck those people.

Natuurlijk is het je eigen schuld

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei Bor:

Ja. Maar dat ging niet door, jullie zijn eerder terug gegaan toch? Dat je je al ingesteld had om te drinken en het dan nu maar thuis doet. 

Dat het forum je net dat zetje gegeven heeft om nu soort van excuus daar aan te geven. 

Ik ben niet eerder terug gegaan gewoon op de geplande dag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei Bor:

Oh dan had ik dat niet goed begrepen. Maar je had je ingesteld op drinken wat niet doorging. 

Dan is de kans groot dat dat droogdrinken wordt in je hoofd. Bij mij ook zo. Dan is het lijntje zooo dun. 8 van de 10 drink ik dan niet veel later ook. 

ik wordt gewoon verdrietig van sommige mensen hier, die kunnen me het best negeren en ik hun.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ikkanhet ik had ook begrepen dat je vanwege de paniek eerder naar huis was gegaan. Fijn dat dat iets meeviel dan, wel "gewoon" je hele weekend weg geweest. En natuurlijk is het top dat je je aan je niet drinken plan hebt gehouden. 

Als je iets deelt op het forum, zo openbaar met allemaal mensen die weten wat het is om met drank te worstelen, dan komen er reacties op wat je deelt. Vrijwel allemaal zijn die helpend bedoeld. In dit geval, om het concreet te houden, wilde ik je alleen een beetje advies geven op het gebied van paniekaanvallen. Meer niet. Ik ben geen hooggevoelige sneeuwvlok, maar heb wel een paar vervelende dingen meegemaakt en daardoor ruime ervaring met paniekaanvallen en angstproblemen.

Eerder zei ik al eens tegen je dat je soms wat agressief uit de hoek komt, snel geneigd je te verdedigen. Dat is hoe ik het lees. Daar hoef je allemaal niets mee te doen. Maar, misschien heb je er iets aan te kijken naar wat jij doet in de conversatie. 

Twee centen van mij.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...