Spring naar bijdragen

zondag 11 april 2021


ikkanhet

Aanbevolen berichten

1 uur geleden zei Etty:

KMW ook hierin denk ik. 

Als ik iets zoek ga ik altijd reviews kijken. Heerlijk om te lezen, al dat geklaag.  Ik doe het echter nooit meer als ik al geboekt heb, want dan ga ik er tegenop zien.  Die vuile kamers, die doorgezakte bedden en dat rotpersoneel. 

Het leuke van laten weten dat je een klacht hebt, is dat het vaak heel vriendelijk voor je wordt opgelost.  Win win.  Het vervelende is als het niet wordt opgelost.  Dan had je beter niet kunnen klagen.  

Ik kijk ook altijd reviews. Ik kijk altijd naar de negatieve, hoeveel er zijn en wat er gezegd wordt. Ik ben vervolgens vrijwel nooit teleurgesteld, ik heb eigenlijk nooit wat te klagen over een hotel en ik slaap heel vaak in hotels beroepshalve. En als er wat is dan lossen ze het wel op. Zo'n piepende rookmelder had ik zelf wel van het plafond getrokken en onklaar gemaakt. Als ie kapot was geweest dan zouden ze zich helaas maar moeten redden de volgende dag, nachtrust gaat voor alles. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Rosee:

@ikkanhet mn vriend en ik zaten een keer in een duur hotel in Belgie waar de hele nacht om de 10 minuten gepiep van rookmelder afging (batterijen waren blijkbaar op) geen receptionist bereikbaar. Volgende dag maakten we er melding van, was de reactie: 'Oh, dat heb ik ooit ook een keer gehad, vervelend he, ik deed toen ook geen oog dicht hahaha.' Hij vond het grappig! Uiteindelijk aangegeven bij de manager, kregen de volgende keer korting. Achteraf wel om kunnen lachen. (Even om jou op te vrolijken;))

Ik heb vanmorgen gebeld en mijn klachten doorgeven en nu krijgen we het parkeren a 25 euro per nacht gratis. Niet dat de klaciweg zijn maar is een tegemoetkoming.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Smaragd:

@ikkanhet, volgende maand ga ik naar hetzelfde hotel, hou mijn hart vast  :rolleyes::D

Nee is niet leuk als je niet krijgt waarvoor je hebt geboekt, toch hoop ik dat je er van gaat genieten nog. Jullie zijn er even uit, maak er het beste van lieverd :lips:

De rest is allemaal prima in orde hoor. Net kwam zo'n Thaise meid om schoon te maken. Ik zeg dat hoeft niet hoor. Heeft ze de prullenbakken en handdoeken gedaan. Ze boog nog voor ons toen ze ging. Hele lieve meid.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...