Spring naar bijdragen

Vrijdag 9 april 2021


niks

Aanbevolen berichten

Vanavond eindelijk weer eens naar de zonnebank :sun: Mensen wat was dat fijn!! Je bent toch net een plant, zonlicht & water en het gaat gelijk weer beter. Mocht alleen met medische indicatie, hoefde alleen m’n pillen te laten zien en mocht erin. Is die depressie toch nog ergens goed voor geweest :lol:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sterkte @spiritwat een schrik. Hou je goed bijeen.

@Borook!

Hier gaat alles okay.

Fijn bij familie geweest, gewerkt en nu weekend vrij. Veel protocollen uit het hoofd weer gaan leren. Dinsdag Vth toetsing in de middag. Terwijl ik ook nog nachtdiensten heb. Geen fijne planning maar goed het is niet anders.

Trusten :moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Taaie tijden @Bor. De omschakeling naar zorgen voor en verzorgd worden is hard en confronterend. Verhoudingen veranderen, of je wilt of niet. Je moet op zoek naar een nieuw evenwicht. Kan Bo je misschien wat lucht geven? Even eruit en tijd voor jezelf. Stoom afblazen. Terughalen van tijd voor jezelf in een blijvende zorgsituatie is veel lastiger dan van meet af aan grenzen stellen. Take care! :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei spirit:

Hij moet in ieder geval blijven. Ja, het is niet fijn. Het blijft toch ten aller tijden je kind. Ik ga proberen te slapen.

Inderdaad niet leuk @spirit. Sterkte en slaap lekker. Gelukkig heb je alle drank net laten ophalen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

9 uur geleden zei 19Geeky91:

Hoi allemaal!

Ik hoop dat iedereen een beetje een fijne dag heeft gehad vandaag. Ik zelf heb vandaag een redelijk rustige dag gehad. Buiten het wandelen en trainen met mijn hond, wel nog gewerkt maar we hadden het rustig vandaag. Na het werk met de hond een bezoek je gebracht aan de osteopaat voor de hond. Dat was alleen een intake. Volgende week krijgt hij zijn eerste behandeling. Hij heeft last van zijn nek en dat gaan we oplossen met fysio. Dus voorlopig geen manwerk trainen met hem, dat is geen optie, maar apel kan gelukkig wel en speuren ook.

Last van de nek vanwege het manwerk misschien?

Het voordeel van zo'n type hond is dat ze vrijwel alles leuk vinden en graag met je willen doen, dus je kan zo van sport veranderen. Met de onze (6 jaar en heupdysplasie) zijn we nu van agility overgegaan op hoopers, gaat hardstikke goed (lijkt er natuurlijk ook sterk op qua sport). Speuren doen we ook regelmatig. Zonder enige competitie pretenties (dat is weer zo'n homo sapiens ding), gewoon voor t plezier om eerst te zoeken en dan te vinden en dan is het feest :) 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...