Spring naar bijdragen

Dry April maakt écht verschil.


Tatum

Aanbevolen berichten

@Tatumvorige keer wilde ik het al zeggen/tikken met dat vorige contact. Maak mij altijd zorgen als je gaat daten en er in op gaat. Weet niet waarom. Pas wel op jezelf please. 

Gun je het allemaal, zal idd meer over mijzelf zeggen want ik snap het wel heel goed denk ik. Ben ook zo, doe voorzichtig, je niet laten kwetsen etc. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

het is weekend, ik ben zo gestressed dat ik wel behoefte heb aan een dempertje, maar ik doe het niet. vroeger dronk ik altijd veel op vrijdagmiddag/avond en de rest van het weekend ook. Dan was ik overdag niets waard. Nu weet ik dat ik morgen fit en zonder kater wakker wordt. Maar ik heb echt last van teveel adrenaline. En pijn. 

Het weekend drinken is niet werk/weekend gebonden. Ik dronk in weekend ook veel als ik geen werk had. Door de week was ik matiger . En nu helemaal niets. Ik merk dat ik het mentaal/emotioneel moeilijk vind. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 15-4-2021 om 10:43 zei Tatum:

@bumperjimAlleen gelezen. Ik heb bellen afgehouden. Was de laatste dagen een beetje moe.

ik heb voor ik huidige man leerde kennen ook gedate met onbekenden. Volkskrant tijd, advertentie plaatsen en lezen, schrijven , bellen afspreken. Eerste date altijd op neutraal terrein en mijn beste vriendin op de hoogte brengen ivm risico's. had nog geen mobieltje. Toen konden we nog uit eten.... ben het met @bumperjim eens eerst om stemcontact te maken. 

Nu hebben we wel social media die veel info geven, ken je hem via tinder? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

12 uur geleden zei Pinkman:

Mensen in mijn omgeving weten dat ik gestopt ben en dus ook mijn voormalige drinkebroeders. Ik zou eigenlijk ook niet weten waarom ik een ander uitleg moet geven waarom ik niet drink. Anders wordt het wanneer ik in de toekomst nog eens vrouw mocht treffen waarmee het serieus wat zou kunnen worden. Dan moeten we hier wel serieus over met elkaar in gesprek gaan.

Ik heb nog niemand verteld dat ik gestopt ben. Mijn kinderen reageren dan van .... alweer? Ik ben ook niet gestopt, ik drink gewoon een jaar niet :rolleyes: het idee om helemaal te stoppen vliegt me aan. En na een jaar verleng ik het waarschijnlijk met nog een jaar omdat ik alles na corona mee wil maken. Alcoholvrij. Het bevalt met goed, elke dag beter. De moeilijke momenten zijn kort, tussen 17-20 uur s middags/avond. dan ben ik overprikkeld. Verder ben ik bezig 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben ook al even aan het chatten met iemand die ik serieus neem. Hij woont aan de andere kant van Nederland, maar is wel bereikbaar. Een heel lief karakter. Zorgzaam. 

Er werd veel pijn bij mij open gehaald toen ik merkte hoe hij met zijn vader omgaat. Hij staat er open voor om me te helpen en doet dat ook. Ik heb een stuk uit de krant via hem gelezen over schuldgevoel. Dat is een gevoel dat niet alleen staat maar gevoelens van verdriet, pijn, woede en eenzaamheid verbergt. Al die tijd stond hij digitaal naast me om naar me te luisteren. Bijzonder 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 uur geleden zei Pinkman:

Dus nu kan je zelf zonder druk ervaren hoe het is om niet te drinken voor een jaar om het overzichtelijk te houden voor jezelf. Die trek momenten vallen bij jou precies in het spitsuur, dat lijkt me dan wel weer gunstig.

Klopt.  Eerdere stop pogingen bezweek ik mede door de druk.  Ook door wat er allemaal naar boven kwam drijven

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zag net dat eric clapton 30 jaar sober is.  EC mijn grote muziek held.  Ik wist dat hij ergens in de jaren 90 gestopt is met alles,  drank drugs etc.  Ik las zijn biografie.  Erg boeiend.  

Net fragment gezien waarin hij vertelt waar zijn verslavingen begonnen.  

Toen hij 5 jaar was..... met suiker !!! Hij at suiker om zich anders te voelen.  

Mijn generatie is ook suiker verslaafd.  Wie herkent dit.  Ik ben zeker suiker verslaafd... geweest.  Ik probeer zo weinig mogelijk suikers te eten. 

bewerkt door Artemis
Foutje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoe lang ben jij alcoholvrij @bumperjim

en ik heb geen klachten over Eric, ik vind vooral zijn optredens met betere muzikanten erg goed geworden nu hij niet meer dronken op het podium ligt. heb veel cd's onder andere die met BB King en JJ Cale, 

je merkt wel dat hij weer drie kleine kindjes heeft soooooooo tired. back home vind ik zijn slechte cd ... so Boring 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...