Spring naar bijdragen

Dry April maakt écht verschil.


Tatum

Aanbevolen berichten

57 minuten geleden zei Tatum:

@Kohtjehet zal een rommeltje zijn geweest op de dagdraad met veel alcohol. Ik ga het niet terugzoeken. Deze draad voelt dan veilig voor mij. 

Veilig als in: geen trek oproepend. Geen gedoe met alcohol.

Ah, @Tatum, ik las je verkeerd. Ik dacht dat je je terugtrok ván dit draadje en vervolgens zag ik
je gewoon steeds weer verschijnen. Maar je zei: ik trek me terug óp dit draadje.
Sorry, mijn fout. :blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

57 minuten geleden zei Lieke7777:

Nou  hè   ' begrijp  ik helemaal ' 

Had zelf wel 5 verschillende  winkels hoor waar ik heen ging  .

 

Ik was de schaamte inmiddels voorbij en haalde zonder blikken of blozen iedere dag 2 flessen wijn ( liefst liters) en 2 flesjes van het zwaarste bier dat op voorraad was. Achteraf komt het schaamte gevoel wel. Wat zullen ze wel niet denken en geroken hebben (klein team, ken ze allemaal bij naam)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Weet je wat ik het verschrikkelijkste vond  bij  ons de ah heeft een inpandige  gall naast de service desk .

En die gall is echt niet normaal  zo fel verlicht  en soms  moest  je wel 5 minuten  wachten  of meer voor je af kon  rekenen  .en je stond  dan vol in de picture  eigenlijk  . 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wijn halen had ik nooit  zo moeite  mee alsof dat met mijn  gedachten  gewoon  maar wijn  was en dat dacht ik ook  4 flessen  gewoon  toch.:unsure:

Het ging mij  meer  om de Vodca   die ik echt  overal en nergens  moest  kopen  gewoon  als het uitkwam  ff 20 min verder  op of zo.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 minuten geleden zei Lieke7777:

Het ging mij  meer  om de Vodca   die ik echt  overal en nergens  moest  kopen  gewoon  als het uitkwam  ff 20 min verder  op of zo.

Ik liet de wodka meekomen met de wekelijkse bezorging van de Appie thuis. Ben zo blij van dat moeten bedenken hoe aan alcohol te komen af te zijn! Geeft veel rust.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Idd geen katers  , geen  drank  management  problemen  meer . 

@Maja  ja was ook een optie geweest   maar het was  niet aan te slepen  hier :face-icon-small-shocked:

Moet bekennen  dat ik afgelopen  jaar  toch  wel al een leuk bedragje  gespaard heb  en wat grotere  uitgaven  gedaan  heb zoals een laptop  en een goede  noice canseling  koptelefoon  een tatoeage  mijzelf  ook cado gegeven.

Ook wel een voordeel van  niet  drinken . 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

30 minuten geleden zei Artax:

Ik verheug me op weer een maand geen katers en verzuim.

Mijn baas ook :D.

Morgen fris naar werk. XXL fris als ik aan het weer denk en mijn fiets...

bewerkt door Tatum
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ook mijn man doet de boodschappen.  Laatst moest ik even snel iets halen en toen kreeg ik wel triggers bij de wijn afdeling. Hard doorgelopen. Geen wijn in huis en bier boeit me niet. Man drinkt bier,  2 flesjes max. Geen probleem voor mij

Fijne dag :rose:.  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

15, goed gezelschap. 

Hm, ik krijg geen meldingen van deze draad.... volg het wel, even bij gelezen. Veilige setting. 

Samen Dry April maakt inderdaad ECHT het verschil, ik hoef het niet meer alleen te doen. Ik durfde pas op dit forum aan te melden en mee te doen toen ik 2,5 maand alcoholvrij was.  

15 is een mooi getal, ik ben visueel ingesteld en zie een groep van 15 mensen, krachtig :rose: 

De eerste week zit er bijna op. Fijne avond  

Link naar opmerking
Deel via andere websites

33 minuten geleden zei Isabeau:

Hoe gaat het vandaag lieve mensen?

Die hagel en sneeuw doet meer verlangen naar warme chocolademelk met slagroom.

Wel 2 dagen van craving momenten achter de rug. Even bikkelen hier dus:wacko:

 

Hier ook aardig wat lastige momenten hoor. Gelukkig heb ik mijn werk, mijn hond en wilt iedereen heel graag van hun oude schuttingen af, waardoor ik lekker kan bouwen/knutselen. Een paar dagen terug kwam ik ergens om iets op te halen en die mensen zaten aan het bier. Dat was wel een enorm lastig moment, maar ik heb gelukkig vol kunnen houden.

Ik ben zo enorm blij dat ik een hond heb kunnen adopteren. Dat helpt mij enorm goed, aangezien hij een hond met een rugzak is en erg veel aandacht en training vraagt. De trots dat hij zicht hecht aan mij en ik aan hem, helpen mij er echt heel erg doorheen :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doorzetten mensen. Hier gaat het weer als vanzelf. Het niet drinken dan haha. Ik vergeet soms zelfs de drank en kan gemakkelijk een watertje nemen als anderen wat drinken. Maar ik heb die moeilijke periode ook gehad en dat zal echt niet de laatste zijn. Ondertussen voel ik me sterker en beter. De herinnering aan 'gezellig' een wijntje bij het eten en dan elke dag is weg. Omdat ik nu merk dat ik ook na het avondeten mijn energie nog heb. Ik kan zelfs in de auto stappen als ik zou willen. Dus hou vol. En wil je toch inschenken kom dan eerst ff op het forum. Pak even je hond of neem een douche en bekijk dan nog eens of je wil drinken. 

Sterkte allemaal.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the  club van stoppers met cravings @Isabeauen @19Geeky91. Ook ik was liever lid van de lalalie-wat-gaat-het-makkelijk-club. De laatste dagen veel worstelen. Mijzelf dwingen tot een omkeer van gedachten en vooral klussen doen in huis en tuin. Radio aan en beuken. Niet naar de supermarkt. Resultaat zou zijn een joekel van een binge die ook rustig meerdere dagen aanhoudt. Het mag niet, het kan niet (mantelzorgtaak voor moeder) en - nog belangrijker- ik wil het niet. Dat nare stemmetje moet zwijgen, ik wil er niet naar luisteren. Ben nu op 9 maanden, dat geef ik niet terug. Vermoeidheid en teveel op bord zijn de triggers en zorgen voor onrust. Probeer hier wat aan te doen, maar is lastig. Nachten gebroken door neurologische aandoening waar nu de medicijnen niet genoeg werken. Zat aan tax, maar heb nu toch toestemming van neuroloog om 1 capsule extra te nemen met lagere dosering. Vandaag ophalen bij apotheek. Kans op terugval? Hier blijven schrijven, het helpt! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 uur geleden zei Isabeau:

Vandaag dag 3 van cravings

Ik wens je een betere dag vandaag. Jij bent niet de craving en hoe langer je niet drinkt hoe makkelijker het wordt. Misschien is het een idee om tegen die gast te zeggen: "je kan craven wat je wil, maar ik doe niet met je mee". Succes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...