Spring naar bijdragen

Vrijdag 19 maart 2021


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Actief dagje geweest.

Vanmiddag naar de tuin en uren bezig geweest met gras afsteken ik houd van een strak gazonnetje :D

Vriend bezig geweest met het repareren van de kas.

Op de fiets heen en weer.

Daarna weer lopend naar het dorp en leuk jasje gekocht.

Lekker gegeten vanavond.

Witte kool stamppot met vega burger.

Toetje ; verse aardbeien , suikervrije soja yoghurt met mango en slagroom.

Nu lekker rozig.

Zal weer heerlijk slapen vannacht.

En over cijfers gesproken.

Mijn leven krijgt nu toch wel een dikke acht :)

 

 

 

 

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi allemaal :) 

Weer een aantal dagen geleden dat ik hier was, had het vrij druk met de kids en werk weer al mijn contract uren.  Hoe gaat het met me? Nou eigenlijk echt super goed ik zit heel goed in mijn vel, heb afgelopen week mijn kledingkasten geordend en heel veel kunnen verkopen, niet de wereld voor gekregen maar ach hoeft ook niet zo is het leuk en kan er iemand weer blij mee maken denk ik dan maar weer, werken gaat ook best lekker al moet ik wel echt een nieuw bureau en stoel kopen want merk dat ik flink wat last van mijn nek krijg. Ik zei het net al eerder maar jeetje wat ben ik blij dat het zo goed gaat, ben nu ongeveer 6 weken aan de antabuse maar heb het nog niet echt een moment zwaar gehad, zit daar continu op te wachten maar het komt niet echt, ik ben er nog niet helemaal uit of ik mijn leven lang zonder alcohol ga doorbrengen maar misschien ook wel het speelt voor nu even helemaal geen rol en dat wil ik graag zo houden, ben er zelfs 4 kilo door afgevallen dus ben er heel blij mee. Mijn angsten gaan ook een stuk beter, met mijn nieuwe auto durf ik toch echt weer meer te rijden, het weekend wil ik echt weer meters maken op de snelweg ( deed al wat stukjes en dat gaat verder prima) heb gister ook weer een beproeving gedaan zelf naar een dorp hier verderop gereden om een tuinset op te halen, die beste man wilde het uiteindelijk wel naar mijn huis brengen dus heel fijn. Dit weekend ben ik kindloos en waar ik afgelopen tijd tegen op keek heb ik dat nu helemaal niet, heb van allerlei plannen, keukenlades opruimen, film kijken, lekker uitslapen, bovenverdieping schoonmaken, het bos in. 

Zo ik hop nu onder de douche en ga lekker onder een kleedje op de bank. Fijne avond iedereen 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

9 uur geleden zei Lonster:

Ik heb bij een groenteboer zwarte knoflook besteld, ben ik benieuwd naar. En schorseneren. Een zuurdesembrood bij een bakker en losse thee van een speciaalwinkel.

 

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/risotto-met-zwarte-knoflook-en-paddenstoelen/

Ik vond 'm lekker, skip de wijn natuurlijk (kan wel want de alcohol verdampt maar dan zit je met driekwart fles wijn op je aanrecht, misschien niet zo'n goed idee, zonder wijn was het ook prima!) ;) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik voelde me de hele dag al gefrustreerd. Toen werd ik tot overmaat van ramp bijna van mijn sokken gereden door een kerel in een busje die zomaar  het fietspad op kwam rijden zonder uit te kijken (gescheiden pad, niet vlak langs de rijbaan). En dan nog de euvele moed hebben om te zeggen dat ík uit moest kijken.

Zo een dag dus.

En verder ben ik bang dat ik een middenvoetsbeentje heb gebroken of in dat gebied een forse kneuzing heb. Ik wacht de nacht af en kijk dan morgen of ik een foto moet laten maken. Bah!!

Sorry voor mijn klagen, moest het even kwijt, een beetje stoom van de ketel. 

bewerkt door Jannigje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi,

Tevreden en geslaagde dag. Morgen verder, moest mijzelf echt dwingen om te stoppen met opruimen verder. Anders kan ik morgen ook minder. Ga het nog eens leren :rolleyes:

@Cleo66ja ze zijn best diep en groot. Zie ze weleens geleegd worden, zijn grote bakken. Als ze net geleegd zijn hoor je het ook echt vallen, als het al wat vol(ler) zit hoor je een wat meer gedempte klap/plof. Kan er met mijn verstand niet bij dat men daar een baby ingooit alhoewel ws compleet de weg kwijt. Kan toch niet anders? Dan nog, wat een verschrikkelijk verhaal/gedachte. Heb weleens gehoord/gelezen dat er jonge levende kittens in een afgesloten zak ingegooid werden. Ook dat kan ik niet begrijpen. Kan helemaal naar ervan worden als ik daar aan denk.

@spiritja gaat gepaard met tranen, snap je zo goed. Toen je het destijds beschreef dat soort dingen voelde ik het al, tot je het echt zelf meemaakt en moet doen. Achteraf heb ik nog veel meer respect voor jou. Sterk mens ben je. En soms ook weer met een lach iets weggooien, alles gaat door elkaar wb emoties. Er zijn ook hele mooie tijden geweest, naast de nare. Ook dat ga ik steeds meer inzien als ik hier mee bezig ben.

@haddockdat is toevallig ook voor mij de enige van Dr O die Funghi die ik lekker kan vinden als ik gene tijd heb om te koken. Die van die duurdere merken met hele dikke bodems vind ik dan weer totaal niks. Funghi van Dr O mmmm lekker.

Fijne avond nog en sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken. :rose:

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pfff wat een dag. Vannacht werd ik enorm duizelig wakker, alles draaide. Uiteindelijk paar uur op wc vloer gezeten en overgeven. Vanochtend voelde ik me wel weer prima, alleen wat wankelig. Toch maar dokter gebeld, uiteindelijk naar eerste hulp gestuurd omdat ze misschien aan een tia dachten. Gelukkig is het dat niet en was t waarschijnlijk storing in evenwichtsorgaan, niks ernstigs. Als t weer gebeurt moet ik weer komen want dan is t toch wat anders, maar dat verwachten ze niet. Hele dag mee kwijt. Wel blij met alle goede hulp en zorg. Vanavond met de jongens eten besteld en nu uitrusten. Had vandaag huis willen poetsen maar dat is nu nog een bende. Leek wel alsof ik gedronken had vannacht zoals ik me voelde. Nog even bijlezen hier.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...