Spring naar bijdragen

Vrijdag 26 februari


ikkanhet

Aanbevolen berichten

1 uur geleden zei Cleo66:

Nou ja zeg , ik val van de ene verbazing in de andere,  rijst met boter , bruine suiker en kaneel ?? Jullie kennen het allemaal.  Ik heb er werkelijk nog nooit van gehoord . 

Wel die rijst  koken in melk, niet in water.
Ik ken dat wel, echt heel lekker, zoals mijn moeder dat maakte.
Mijn toenmalige Indonesische vriend verklaarde ons Hollanders compleet voor gek.
 

bewerkt door Roberto
Link naar opmerking
Deel via andere websites

*@Vocatus ben ik je jukebox? Iets leuks... well, ik ben nogal heen en weer gestuiterd van toppen naar dalen vandaag, dus laat me even denken. Iets leuks... O, ik hoorde vanochtend op de radio dat een man in Amsterdam uit z'n huis gezet wordt. Hij schijnt te janken als een wolf. Hoewel de man alles ontkent, zal hij netjes het pand verlaten, al vindt hij het erg sneu voor z'n wijfje en vier welpjes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 uur geleden zei Quinn:

* @Vocatus ben ik je jukebox? Iets leuks... well, ik ben nogal heen en weer gestuiterd van toppen naar dalen vandaag, dus laat me even denken. Iets leuks... O, ik hoorde vanochtend op de radio dat een man in Amsterdam uit z'n huis gezet wordt. Hij schijnt te janken als een wolf. Hoewel de man alles ontkent, zal hij netjes het pand verlaten, al vindt hij het erg sneu voor z'n wijfje en vier welpjes.

Haha.

Ik lees niet veel over jouw dalen. Wil je er wat meer over vertellen? Gaat het wel beetje oke?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Vocatus oef... eerst wil ie wat leuks... goed, okay. Het gaat als ik echt eerlijk ben, niet geweldig goed met me momenteel. Ik snuif weer wat vaker dan af en toe een lijntje coke (vandaag niet, vandaag niet, vandaag niet!) en het helemaal niet drinken van alcohol wil ook slecht lukken. Al weet ik het vaak binnen de perken te houden, de perken is dan niet meer dan vier glazen whisky op een dag. Ik zit nu aan m'n derde. En het feit dat ik ze tel, zegt natuurlijk al genoeg. Verkeerd bezig. Dalen helemaal beschrijven hier op de dagdraad vind ik altijd zo deprimerend naar anderen toe.

Het ging een hele poos goed, toen werd mijn wereld over de kop geflikkerd en dook ik zonder nadenken terug de alcohol en drugs in. Wat heel logisch het beeld van mijn vriendin bevestigt dat ze gelijk had toen ze me vroeg op te zouten.

Tja. Dalen. (geen idee hoe ik over kom trouwens, maar ik vind het niet erg om vragen te krijgen)

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Quinn dit forum is bedoelt om je te uiten,..niet om zaken positief te verbloemen

Ik vind het jammer dat je nav je vriendin jezelf zo veel verwijt. Zelfmedelijden en zelfverwijt gaat niet helpen. Je hebt niet om deze problematiek gevraagd net zoals sommigen een eetstoornis krijgen. Met wilskracht bereik je niet altijd alles. Het gaat er om hoe je er mee omgaat.

Positieve is dat je er al eerder een poos uit bent geweest;..dus dat kan je nu weer. Maak weer een plan.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei Quinn:

@Vocatus ik begrijp je goede bedoelingen en de rest, maar hier kan ik niks mee zo. Vast ook mijn fout, want wat kun je nou met maar een klein deel van iemands verhaal? Nou ja, dalen, toppen. Weinig er tussenin. Weet ik het. Maak een plan. Sure.

Geen probleem. Niet alle woorden komen goed aan. Ik lees de laatste dagen bij jou tussen de regels zoveel zelfhaat en zelfverwijt . Herken je dat? of wellicht heb ik het verkeerd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...