Spring naar bijdragen

Woensdag 24 februari 2021


nancy

Aanbevolen berichten

Vanmorgen was ik er al vroeg op uit, stadswandeling met vriendin en even ergens met een muffin en een koffie op een stoepje gezeten. Was lekker, en voor de drukte uit. 

Dat op gang komen is soms lastig, vooral als je het uit jezelf moet halen. Is er iets dat je in de tuin kan doen Jannigje? Bij mij werkt het meestal zo dat ik er geen zin in heb, mezelf dwing om toch maar even iets kleins ga doen als even wat onkruid weghalen. Meestal heb ik er dan toch wel plezier in en ben ik zo een uur verder.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

haha, @adri02, ja ik wist wel dat je a3 was en bent, maar vond het n.a.v. het zgn. toekomstdraadjesgedoe hier wel een passend grapje. 

en nu heb jij even gelegenheid gehad om je avatar te duiden voor de 'nieuwkomers'.

en even je hart te luchten omtrent nicknamekapers als je 'even' je hielen hebt gelicht.

 

nu ik het hier zo over heb bedenk ik me dat ik volgens mij de oudste -ongewijzigde en nog actieve-  nickname van dit forum heb....  dit is ook een opmerking zonder enige relevantie.  sorry..

 

bewerkt door Kohtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 minuten geleden zei Renaldo61:

Blijkbaar heeft mijn alchoholverslaving me ernstige problemen opgeleverd. Vrijdag gesprek  met huisarts, morgen met psychologe. Maandag met psychiater. Zeker goed in zijn vak, maar ik praat er moeilijk mee. 

 

Succes   ' ja alcohol gebruik  gaat  niet  zonder  problemen  helaas '    misschien  voor sommige .

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 uur geleden zei Quinn:

Terugwerkende kracht pijn. Stukje rouwproces over vroegere onmacht? Voel je ook wel iets bij dat je het nu wel op kunt brengen?

Denk ik Quinn. Afronden zoiets? Ja, ik voel me zoveel meer thuis in mezelf nu. En ik breng het allemaal op omdat het mij ook iets geeft. Het gáát gewoon.

Volgende week is het oude huis echt weg. En ik voel me op mijn nieuwe stek heel happy. Het was een goede stap. Dat weet ik wel. 

Nu naar buiten. De zon! De zon!:sun:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Afronden om iets nieuws te kunnen beginnen. Of voortzetten. Vernieuwde @Lika in een nieuwe omgeving. Als een juweel in een nieuwe zetting :rose:

Geen zin om het hier neer te zetten, want ik ben ook liever optimistisch en stoer, maar ik heb gefaald in het dagpact vandaag. Zit niet in een binge of een stroom drank en ik houd ook weer op, maar nul is niet gelukt. 

Dus. Ik heb nasi en kip tandoori in de koelkast staan. Wat raden jullie me aan?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vanmorgen bloed wezen prikken, jaarlijkse controle ivm hart. Vorig jaar niet gehad, wánt covid-19. Nu dan eindelijk wel. Lab belde huisarts, huisarts belde mij ( ipv afspraak halverwege maart): uitslag diabetes . Goh. Morgen meteen aan de medicijnen en zelf elke dag prikken voor de waarden en over twee weken afspraak h.a. 

Zou dat nou eindelijk verklaren waarom ik al zolang lamlendig ben en veel kleine, vervelende klachten heb?? Voel me al tijden ziek. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Rotdag! Al een hele dag barstende hoofdpijn. Ben al in bed gaan liggen vanmiddag, direct er terug in. Wat ik me bedacht: buiten katers had ik voordien nooit last van ‘gewone hoofdpijn’, deze bijna twee maanden al meer hoofdpijn gehad dan ooit voordien! Ik dronk de laatste jaren ‘gecontroleerd’ ie bedoeling zonder kater. Als ik dan toch hoofdpijn had dacht ik dat ik me had mispakt of door n soort cumul hoofdpijn kreeg...mss was dat niet zo en is het gewoon altijd iets anders geweest?

bewerkt door Musashi
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...